Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xxx

AveRa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytam czy ktoś testował -.- Testowałeś? Nie powiedziałeś, czy tak, więc nie wypowiadaj się. Nic dużo robić tam niby nie trzeba. Nowe konto i wbić ten 10 lvl.

Opublikowano

Pytam czy ktoś testował -.- Testowałeś? Nie powiedziałeś, czy tak, więc nie wypowiadaj się. Nic dużo robić tam niby nie trzeba. Nowe konto i wbić ten 10 lvl.

Ja pierdziele, to nie działa człowieku. Za darmo to ty możesz kopa w dupe dostać, a nie.

Polecam nie marnować czasu, bo TYLKO I WYŁĄCZNIE nabijesz kolesiowi refa ( 97,5 rp mu dajesz ZA NIC ).

Uwierz mi, to ściema.

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Ja pierdziele, to nie działa człowieku. Za darmo to ty możesz kopa w dupe dostać, a nie.

Polecam nie marnować czasu, bo TYLKO I WYŁĄCZNIE nabijesz kolesiowi refa ( 97,5 rp mu dajesz ZA NIC ).

Uwierz mi, to ściema.

A jak to działa? Że nabijam mu? Nieogarniam.

Opublikowano

Fake, nie bez powodu ma wyłączone głosowanie, komentarze tych ludzi to jego konta lub jego znajomi. Jedyne co się stanie to wbijesz 10 lv. a on dostanie nagrodę z reflinku.

A jak to działa? Że nabijam mu? Nieogarniam.

Rejestrujesz się z jego linku "zaproś znajomego", jak znajomy wbije 10 lv to ten od którego jest ten link dostanie IP a przy 10 takich znajomych dostanie 975 rp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...