Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Komunikat podczas zakładania zbroi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hehe a miało nie wejść tutaj na mpc to :c no nic mój drogi mam pytanie, czy na innych zbrojach też tak masz? Hm nom Ethana i inne prywatne serwery są na wszystkich plikach serwerowych postawionych z Niemiec, pewność mam :p hm jeśli się nie mylę to tylko na tej zbroi powinieneś mieć ten komunikat, zmień model ten zbroi i zapytanie query daj inne i będzie cacy :3 a co to jest? To jest coś co lepiej nie wiedzieć :3 a jeśli wyskakuje to ciągle to w questach będziesz miał wpisaną w lua pewnie questlib.lua daną funkcję, zazwyczaj na samym końcu, i wtedy trzeba usunąć ją, a jak nie to w 1 queście będzie tak napisane jak zakładasz tą zbroję, hm ale to już druga opcja więc tak zmień klienta i zobacz czy wyskoczy napis a jak nie wyskoczy to w kliencie effekt.eix effekt.epk sobie zmień :p

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

No tylko to jest na tyle dziwne, ze nic nie robilem, a tak sie stalo :D wczesniej tak nie bylo, tak jak zakladam zbroje tą , to sie tak dzieje , tez jest problem z petami. zamiast peta, przychodzą konie, a tak nie bylo ;))

Już niedługo

Invitia.pl

Serwer Easy, zgrana ekipa, bardzo dobre zabezpieczenia

Już na dniach zapowiedź!

Opublikowano

Hehe co ostatnio robiłeś? Ma ktoś inny dostęp do ftp prócz Ciebie? Hm nie mów że nic nie robiłeś bo nic by się nie stało takiego a ja wiem że wgrywałeś pewnego diffa albo użyłes sh make :D bądź podmieniłeś folder z questami :p a jak ma ktoś dostęp do ftp u Ciebie to się nie dziw że jest teraz taki problem xD

Pozdrawiam.

Opublikowano

Hehe co ostatnio robiłeś? Ma ktoś inny dostęp do ftp prócz Ciebie? Hm nie mów że nic nie robiłeś bo nic by się nie stało takiego a ja wiem że wgrywałeś pewnego diffa albo użyłes sh make :D bądź podmieniłeś folder z questami :P a jak ma ktoś dostęp do ftp u Ciebie to się nie dziw że jest teraz taki problem xD

Pozdrawiam.

no właśnie tu oprócz wgrywania foderu z questami od nowa , nic nie robiłem. ani w plikach ani w cliencie ;)) a dostepu nie ma nikt :D

Już niedługo

Invitia.pl

Serwer Easy, zgrana ekipa, bardzo dobre zabezpieczenia

Już na dniach zapowiedź!

Opublikowano

Więc musisz wgrać quest na system petów i będzie git, plik game też zmieniłeś? Jeśli tak to weź ten który był poszedni.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Okej a questlib.lua nie podmieniałeś z innych questów ? Em to wgraj ten quest na te pety, obstawiam że będzie nazwa taka jak pet_system.quest albo horse_summon.quest więc obczaj gdzie są te pety i je wgraj i powinno śmigać :p i do locale_list potem dopisz nazwę tego questa by go wgrywało po użyciu sh make :p

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ten komunikat to zwykly efekt, ktory mozna wywołac komenda affect (lub effect, nie pamietam dokladnie, bo druga jest od czegos innego) 14 i 15.

Czyli pewnie w ktoryms quescie miales ze podczas nalozenia tej zbroji wywoluje ta komende. Na ten moment nie widze innego wyjasnienia. :(

Opublikowano

Ten komunikat to zwykly efekt, ktory mozna wywołac komenda affect (lub effect, nie pamietam dokladnie, bo druga jest od czegos innego) 14 i 15.

Czyli pewnie w ktoryms quescie miales ze podczas nalozenia tej zbroji wywoluje ta komende. Na ten moment nie widze innego wyjasnienia. :(

Em ale ja już to napisałem wyżej, no może nie tak jak Ty ale coś bardziej podobnego xD ale spoko :p nie będę się czepiać :p

@do autora, weź potem daj znać czy znalazłeś i czy działa, bo to ważne, będą mieli też inni rozwiązanie a ja będę miał coś co chce.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...