Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Darmowe Dopalacze PZ ?

xTheMineCraftx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie. Jedyna opcja uzyskania darmowych dopalaczy to od Riotu jako rekompensata za problemy z serwerami.

Nawet za to nie dają.

• Witaj, Przywoływaczu

Zdajemy sobie sprawę z problemów z serwerami jakie miały miejsce w ostatnich dniach. Niestety nie jesteśmy w stanie niczego dla Ciebie zrobić w sprawie tej gry. Przepraszam za to nieprzyjemne doświadczenie, wiem, jak musi być to denerwujące.

Badamy obecnie co powoduje tego typu problemy z serwerami i staramy się znaleźć lepsze rozwiązanie na przegrane mecze promocyjne z winy tych problemów. Niestety nie jestem w stanie podać tutaj żadnych konkretów, dlatego też bardzo doceniam Twoją cierpliwość i zrozumienie w tej kwestii.

Daj mi znać jeżeli masz jeszcze jakieś pytania.

Pozdrowienia

Best Regards

8372383248.png
Opublikowano

@up

dawali :) 20 ip boostów

@top

tylko tak jak phaiz powiedział, + muszą to być duże problemy.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

@up

dawali :) 20 ip boostów

@top

tylko tak jak phaiz powiedział, + muszą to być duże problemy.

Panie, gdzie to dawali? Bo na EUNE kiedy ostatnio były problemy z serwerami, to nic nie dawali. :(

8372383248.png
Opublikowano

Ehh te stare czasy kiedy dali 450 rp za dzien bez lola ^^

byly tez na swieta, oraz dopalacze pz na 2 tygodnie chyba na urodziny lola czy tam za golden joystick

ale od 2 lat juz nic nie daja :s

Opublikowano

Dawali 450 RP bo wtedy musieli sobie wyrobić markę, teraz już LOL to Moba #1 więc srają rzadkim gównem na graczy, i tak będą grali.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

@up

autor się pytał ogólnie a nie na eune więc twój post nie ma sensu.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...