Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]BS na pandore

Gość dreax123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakladalem juz taki temat ale zostalem splawiony linkien z BSem ktory mi nie dziala

Zna sie ktos na zarabianiu na BSie na pandorze?

Jesli tak to prosze o pomoc co bonowac itp zeby zarobic i prosilbym o link z bsem ktory dziala a wynagrodze daną osobe masą lajkow

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/1045434-dl-switchbotbonusswitcher-by-unpublished-dziala-na-najnowszej-bince-po-polsku/

Ten nie działa ?

A co do bonowania, to bonuj tak:

Naszyjnik : 4x max ABS + max pż

Kolce: 4x max ABS + max Ludzie

Buty: 4x max ABS + max pż

Hełm: max ludzie, max magia

zbroja: 4x max abs + max pż

broń: tuta zależy od klasy. Najczęściej: max ludzie + /int/sila/zrecznosc + szybkosc zaklecia + krytyk + przeszywka

ex

Opublikowano

Jeżeli Client jest zabezpieczony na ładowanie plików MIX z automatu, zmień rozszerzenie na dll i użyj Injectora z internetu...

Nie wiem o co chodzi z tym injectorem

A te max absy to obojetnie jakie? A robic tez 6-7 bon czy nie?

Łap narazie 10 lajkow ;p potem dam wiecej

Opublikowano

No to zależy jakie tam są 6/7. Jak są na klasy, czy abs`y to rób :D Jak nie - to same 1-5.

Injector to program który "wstrzykuje" aplikację do clienta, na mpc tego pełno :P

ex

Opublikowano

A podeslesz mi ? Bo nie moge znalezc znaczy wczoraj cos tam znalazlem ale nie dzialalo ;/

Jutro dam ci kolejne 10 lajkow :D

A takie Kolce: 4x max ABS + max Ludzie i 6-7 ABS na woja i ninje 15% za ile pojdzie? z 10 - 15kkk?

A branse jak bonowac 1-5? 4x abs + max pz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...