Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDZ] PRZYGODY W MINECRAFT[MODY]TECHNICPACK

MagicznyKrzys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo fajny pomysl popieram :D

od tego czasu zgrzeszyłem przeciwko Bogu następującymi grzechami:

1. Double Post
2. Refresh przed 24H :C

więcej grzechów nie pamiętam za wszystkie grzechy bardzo żałuje, I Prosze O zdjęcie kilka procent : )

Opublikowano

Czekam, aż będzie więcej osób! :D Zapraszajcie znajomych, bo mody są interesujące, więc warto zagrać ;)!

Masz 8 osób. I zmieniłbyś nazwę tematu, bo wszyscy myślą, że "TechnicPack" oznacza Indrustiala.

Opublikowano

OK, skoro z dnia na dzień osób przybywa przydałoby się ogarnąć ts'a jakiegoś, więc się za to biorę! Jeszcze czekam, aż parę osób dołączy i możemy zaczynać zabawę!

1384358313-U695412.png

Opublikowano

Nikt Ci nie każe grać :). Postanowiłem to zrobić za to, żeby vipów nie było, by każdy grał na tej samej randze. Możliwe, że na serwer będzie można wejść nawet za darmo, więc dupki nie spinać, bo widzę, że boli. A nawet, jeżeli będzie trzeba płacić za wejście na taki serwer to będzie to góra 2zł sms za cały miesiąc. Chyba, że Cie nie stać, bo po tematach, które pisałeś mogę wywnioskować, że nie masz grosza przy Sobie. Pozdrawiam.

1384358313-U695412.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...