Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gta Online - Samoloty

Gość Szaki22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Dzisiaj grając sobie w gta online natknęła mnie chęć aby zwędzić z lotniska jakiś samolot. Ale o dziwo nie spotkałem tam żadnego prócz jakiegoś małego marmulude czy jakoś tak. Czy wiadomo może jak zdobyć większe samoloty?

Opublikowano

jedyne samoloty na jakie się natknąłem przez ostatnie 2 tygodnie (prawie) to awionetka, oraz osobisty odrzutowiec (coś takiego)

g_7v0gy8thiw.jpg

nic więcej, poza helikopterami, oraz samolotami z misji jak np. Titan (C-130) nie widziałem niestety...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Każdy samolot : Titan , Fighter Jet , Cargobob - znajdziesz z łatwością na lotnisku wojskowym , a zwykłe samoloty typu awionetki, helikoptery Maverick czy czy duże pasażerskie (do których nie wejdziesz) respią się bez przerwy na zwykłym lotnisku.

Opublikowano

Właśnie w gta 5 na trybie singleplayer jest duży samolot pasażerski do którego można wejść.Ale o dziwo w trybie multi nie pojawia się tam gdzie powinien.

Opublikowano

w online nic nie pojawia się tam gdzie powinno

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

w online nic nie pojawia się tam gdzie powinno

A wiesz może gdzie znaleźć samolot który pokazałeś na zdjęciu? ;)

Opublikowano

on powinien być na lotnisku w Los Santos.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...