Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Kody bonusowe (event)

Sajdejj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3. Chat Event

Czas trwania eventu:

Październik 2013 - Listopad 2013 do dnia kolejnego Patcha.

Opis:

• Będziesz mógł dostać przedmiot poprzez zalogowanie się do gry i wpisanie odpowiedniego hasła,
  • Wszystkie słowa oraz odstępy między nimi muszą być identyczne.
  • Możesz otrzymać przedmiot raz dziennie (reset o 24:00)
  • Hasło: Trick or treat
  • Nagroda: Random Box

Jednak z tego co mi wiadomo to jest popsute i aktualnie nie działa. Jeśli chodzi Ci o takie kody jak były dawniej to nie ma.

Opublikowano

Po rundach dostajesz boxy więc to nie to. Za ten event powinno być takie czerwone pudełeczko które można otworzyć bez klucza. Jeśli masz siwe to musisz mieć klucz za 500 NX. Chyba że naprawili.

Opublikowano

Mi nie działa chat event na main koncie, a na nub tak ;/, z random boxa wygrałem klucz do skrzyni a ze skrzyni dostałem skorpy gold na 10 dni xD Jarałbym się niesamowicie gdyby nie to, ze to nub konto...

Opublikowano

zle sie wyrazilem xD wlasnie (takie czerwonee pudelko dostalem) 2 razy xD ... z czego raz wypadl mi supple box (chyba tak sie pisze ...) xDa za drugim mp5k gold na 3 dni xD

Supply Box, potrzebujesz Złotego Klucza za 400 lub 500 NX Cash aby go otworzyć, lecą z niego fajne itemki :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...