Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Snajper

pawlosi1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jtiger- najlepsza broń, najlepsze magazynki, jedna z najlepszych kolb, lepsza lufa choć nie najlepsza, luneta 2 pod względem funkcjonalności (nienawidzę jej osobiście) + shotgun i ciuchy, ale ten pakiet się opłaca tylko pod względem broni i dodatków, bo jak go nie kupisz, to albo zapłacisz 4x tyle co za ten pakiet za pojedyncze rzeczy, albo będziesz się pieprzył do 20któregoś lvl z odblokowaniem broni.

W następnej kolejności kupujesz lufę precyzyjną + zrzuty pustynne albo pistolet co wolisz.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Ja zbyt dużego doświadczenia w snajpieniu nie mam, ale mogę co nieco powiedzieć :

Jtiger- z tym pakietem spokojnie możesz grać do 30 lvl, z czasem tylko jakiś pistolet dokupisz, l96 jest bardzo dobrą bronią, do "Żywszego grania"
Shoderux- (ja wybrałem ten pakiet z powodu swoich umiejętności) Masz tam sks, który jest samopowtarzalny, z dobrą lunetą można bić range kille po 400+,

3 strzały w ciało=gleba, 2 head shoty=gleba, 1head shot, 1 strzał w ciało=gleba.

kreftdjur- ten pakiet ci odradze, jak nie masz nic innego, służy on do zabawy w szturmowca, a od tego jest klasa szturmowiec.

Ja na początek polecam ci jtiger, ponieważ na tym pakiecie podszlifujesz sobie skilla, i będziesz mugł spokojnie przesiadać się na inny sprzęt, ja wybrałem shoderux, ponieważ nie lubie tej kasy, a trafienie haed shota graniczy u mnie z cudem
pozdro:D

Opublikowano

Prawie dokładnie tak jak powiedział surasmen , mówię prawie bo mi akurat luneta z jtigera nic nie przeszkadza fajnie się z nią heady wali :) później precyzyjna i pistol i jest rzeź :)

Opublikowano

L96 gówno poszlifujesz, a nie skilla. Jest za szybkie, więc nauczysz się strzelać na palę, bo 2 strzałem dasz korektę. Kupuj jtiger, ale na 12lvl jest m24, bardzo dobre

Opublikowano

M24 to slabsza l96 bo wiekszy opad, zasieg. Ja polecam m95 ktorej nie ma w pakiecie, precke, 4 rzędowe magsy i stabilizujaca kolba. Lunete jak kto woli, ja preferuje rangeage

Opublikowano

L96 gówno poszlifujesz, a nie skilla. Jest za szybkie, więc nauczysz się strzelać na palę, bo 2 strzałem dasz korektę. Kupuj jtiger, ale na 12lvl jest m24, bardzo dobre

Pytał się o pakiet, a co, może z vss, czy sks nauczy się zdejmować na haeda?

Z tych dostępnych w pakietach, to ta broń jest najbardziej "snajperska"

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kup sobie JTigera masz tam najlepszą snajperke l96. Dodalem pare dodatków miendzy innymi VIPER,super lunetka z reglulowanyn przyblizeniem chyba range ace. Możesz tez kupic zestaw z sks i scattergunem i dodatki. Dasz dodatki z sks na l96 i dasz scattergun masz tam jeszcze saige więc super pakiet. A co do m95 jest za wolna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...