Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Co wybrać?

PE50

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tych dwóch raczej craftserve, ale sprawdziłbym oferte cubehost.pl :) Jakość dobra i support, a cena niska [1.5zl/100mb slot]

Polecam hosting cubehost.pl

Opublikowano

Ja bym na pewno zwrócił uwagę na oferowane ceny..Ostatnio sam wybierałem usługę histingową,co prawda nie wybrałem

żadenj z tych dwóch,jednak craftserv jest moim zdaniem za drogi,nie opacalny,płaci się za markę..

np 80 zł za 40 slotów,na tym co ja mam to byś za taką cenę miał 80 slotów i wcale nie biedniejsza oferte.

Chociaż u mnie na pixelteam nie ma limitu slotów,możesz mieć tyle ile ci uciągnie ;)

;)

Opublikowano

Myślę, że craftserv ma lepszą ofertę maszyn. Zdażają się minimalne lagi ale to normalne tak jak na każdym serwerze. Mineserv hm, no i właśnie tutaj jest pytanie. Strona główna nie daje dużo do myślenia aby ocenić działalność hostingu. Pamiętam jak raz byłem u kolegi na serwerze na tym hostingu i miałem 10 fps chociaż to było 10 slotów, zazwyczaj mam 550 fps + więc tutaj uzasadniłem swoją odpowiedź i Ci go nie polecam !

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Zdecydowanie craftserver ,ladny panel,prosta konfiguracja,100 mb,konsola i ftp i itp. Jedyne minusy to cena i support.

Opublikowano

Craftserve jest według mnie najlepszym hostingiem dla serwerów, ze względu na stabilność ich serwerów oraz pod względem wydajności również nie ma co narzucać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...