Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu nie mam statusow, top spamerow, blogow ;x

Niecodzienny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj all dzialalo a dzis wbijam i nie mam bocznych paskow ;x Nawet nie ma gdzie tego rozwinac

Co sie stalo ? :D

Tak samo mam tylko na gornym pasku forum urzytkownicy modlogs :D

Coscie zrobili z forum ? :D

1386175744-U112610.png
Admin Cienia
Opublikowano

Więc powinieneś być na tyle kumaty i samemu zaskoczyć że zostało umyślnie wyłączone z jakiegoś powodu. Wszystko wróci prędzej czy później.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Tak więc gimbusie, pozwól ze przekieruje Cie do odpowiedniego tematu KTÓRY NAPRAWDĘ TRUDNO ZOBACZYC.

http://www.mpcforum.pl/topic/1063642-mpc-in-maintenance-mode/page-2#entry9142078

Zapierdalaj w podskokach.

Gwoli wyjaśnienia, gimbus zdobył level i teraz już nie słuzy jako określenie gimnazjalisty. Gimbus to stan umysłu, gimbusie.

Opublikowano

Więc powinieneś być na tyle kumaty i samemu zaskoczyć że zostało umyślnie wyłączone z jakiegoś powodu. Wszystko wróci prędzej czy później.

Pierwsze na mysl co mi przyszlo ze to wina z mojej strony bo win mi sie sypie i mam od uja wirusow ktorych nie moge sie pozbyc. Myslalem ze chrome nawala ...

Tak więc gimbusie, pozwól ze przekieruje Cie do odpowiedniego tematu KTÓRY NAPRAWDĘ TRUDNO ZOBACZYC.

http://www.mpcforum.pl/topic/1063642-mpc-in-maintenance-mode/page-2#entry9142078

Zapierdalaj w podskokach.

Gwoli wyjaśnienia, gimbus zdobył level i teraz już nie słuzy jako określenie gimnazjalisty. Gimbus to stan umysłu, gimbusie.

@ UP jestes jakis jebniety czy co ? Kurwa z chmur mi sie ten temat nie urwie, nie ma informacji o nowych wydarzeniach a do tego dzialu nie zagladam bo nie mam po co ;]

Ciezko uzyskac normalna odpowiedz ....

1386175744-U112610.png
Admin Cienia
Opublikowano

@Niecodzienny

Jeśli tak porządnie sypie się tobie system to go z formatuj, następstwem nieusuniętych wirusów może być utrata wszystkich haseł które posiadasz w przeglądarce, na komputerze. Lepiej zapobiegać niż później mieć z tego względu problemy. ;)

Chyba że sytuacja nie pozwala przeskanuj wtedy komputer combofix'em, też powinno coś pomóc.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...