Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Pliki serwerowe terenzo 2013

sebq777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Zainstalowałem sobie na kompie pliki serwerowe terenzo 2013 wszystko pięknie śmiga tylko jedna rzecz mnie denerwuje ;)

Jeżeli dostaniemy nowy lvl automatycznie sie dostaje małe 2 potki czyli jak na każdym praktycznie serwerze tylko problem w tym że te potki się nie łączą 2lvl 2 potki 3lvl 2 potki ale osobno czyli zajmują kolejne miejsca jak naprawić żeby potki się łączyły proszę o pomoc.

Opublikowano

Ustaw im odpowiednie flag (nie pamiętam jakie to było [4 lub 20?], zerżnij z jakiejś potki która się łączy).

Jeśli to nie pomoże, to potrzebny będzie jakiś dif do tego.

mam ustawione na 20 tak samo jak duze potki srednie

Opublikowano

Skąd mogę wiedzieć mi ogólnie małe się łączą jak ja je połączę tylko chodzi o to że jak dostane co lvl 2 potki to one się nie łączą 2 potki jedno miejsce kolejny lvl wbije to się nie połączą tylko zajmą drugie miejsce o to mi chodzi jak to naprawić ;)

Opublikowano

Ma być ustawione 4, 0 a jak nie zadziała to 20, 4 i będzie okej, albo 21 też spróbuj :p ale to ostatecznie albo 0, 4

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...