Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Powrót do gry

Gotyer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema naszła mnie ochota na War rocka, kiedyś miałem lagi w tej grze i ją skończyłem.

Ostatnio oglądałem game playe i koleś mówił że non stop crashuje i lagi są nie wiadomo skąd.

A to przez nexona który przejął tą grę.

Może mi ktoś powiedzieć czy to prawda? Gra jest tak zbugowana nadal? Czy już to naprawili, laguje? Są hackerzy?

+ Mógł by mi ktoś wrzucić całego clienta na hosting albo jakąś instalke, bo chciał bym pobrać to przez telefon aby nie czekać przy włączonym komputerze, a na głownej stronie trzeba pobrać jakiś program i dopiero się pobiera, jednak na tel tak nie zrobię.

Mam internet 512 więc trochę długo to 1gb będzie mi się pobierać. Za pomoc dam oczywiście lajki ;)

Opublikowano

Lagi wydaje mi sie ze sa mniejsze jednak to tez zalezy z kim grasz oczywiscie (z Twim laczem to jednak lagi beda mimo wszystko). Crashe to indywidualna sprawa. Hackerow jest mniej bo sa mass bany jednak nadal jest ich sporo. Teraz nie ma instalki tylko wlasnie ten program i on pobiera pliki i je wkleja do danego folderu. Jedyna instalka to ten program. Jednak po wylaczeniu nie pobiera od nowa wiec mozesz co kilka dni odpalac i wkoncu pobierzesz.

Opublikowano

To, że kiedyś lagów nie mialeś to normlane. Aktualnie ludzie z bardzo slabymi internetami mają lagi przez zbyt duże rozbieżności między przepustowościami innych graczy na serwerze a nimi.

Opublikowano

JEżeli chodzi o kompa to jak mówił radek bez problemów ;)

Ale jeżeli chodzi o neta to tu już jest problem. Maksymalnie może pociągnąć mapy 4v4 nie więcej. Ew 10 osób na roomie max, ale to jest kompletne maximum.

Przy 4v4 powinieneś mieć około 70-80 pingu o ile dobrze pamiętam :D

@Down

Ja akurat jeszcze kilka miechów zasuwałem w WR'a przez 5-6 lat i miałem od 40 do 100 pingu :v Ale średnio po 70

@Down

Teraz mam neta 10mb ping 35, więc sam mi powiedz :D

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Ping to nie tylko prędkość. Składa się na niego jakość łącza, odległość od serwera, jeśli internet jest bezprzewodowy to ping jest jeszcze większy, obciążenie linii (jeśli masz 512 to domyślam się że na linii telefonicznej), dodatkowe programy które używają łącza. Wydaje mi się że nie osiągniesz pingu niższego niż 100-110.

900 <3<3<3<3<3

@up

Tak, ale mieszkasz blisko serwera prawda? Ja mam aktualnie 6mb i ping okolo 40 na speedtest. Wszystko przez to ze mam ponad 60km od serwera i lacze traci jakosc.

No to wlasnie. My mamy takie pingi na swiatlowodze a kolega ma 512 w dodatku zapewne na linii telefonicznej. Wiec mozna sobie wyobrazic ping :)

Opublikowano

Nie prawda :DDD

Ja sam miałem neta 512 i ping zależał od tego jak trafiłem ( chodzi o przeciążenie linni ) bywało nawet ze miałem po 60 pingu ;)

No ale up prawdę mówią ze na mapce z większa ilością os możesz odczuć laggi, 8v8 bd jeszcze normalka ale wzwyż nie polecam :P

Co do pobierania 512 czyli pobiera CI po jakies 60-80kb/s noo to 1gb pobierze Ci w jakieś 4-6 h ( bynajmniej mi tak pobierało :P ) ?

Opublikowano

Internet nie ma nic co do płynności gry. Będziesz miał lagi. Podaj specyfikację kompa to zobaczymy ile z niego wyciśniesz.

Internet ma do płynności gry, jak masz słaby to będzie zacinać, przerywać itd. lecz chodzi o grę, nie o grafikę :P

@Top

Co do hackerów- mniejsza ilość z powodu większej ilości banów.

Co do lagów- mniejsza ilość z powodu wykupienia większej ilości serwerów

Bug- mniejsza ilość, lecz jest kilkanaście nieuniknionych chyba.

Co do internetu, 1mbs spokojnie starczy :{P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...