Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile transferu pobiera lol (mobilny internet)

GROMacac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Więc znajduje się w takiej sytuacji pobrałem sobie lol'a i spodobało mi się i nasuwa mi się pytanie ile rundka pobiera transferu, taka 30-45 minut pytam się ponieważ mam internet z cyfrowego polsatu 3 gb i nie chciał bym tego szybko zużyć a taka ilość transferu jest malutka , czytałem na innych forach że ok 30 mb ale czy mógł by ktoś sprawdzić , podczas gry nie używam ts'a czy skypa i gram na ustawieniach średnich i niskich . z góry dziękuje :)

Opublikowano

Mam net z cyfrowego polsatu 3gb transferu i mogę miesiąc czasu normalnie sobie grać. Powiedz mi jeszcze, od ilu czasu masz ten net i jaka szybkość?

@Miesiąc czasu gry w lola i raz na jakiś czas przeglądając mpcforum. Jeżeli nie grasz tylko w lola i siedzisz duzo na necie to przeważnie powinien ci się skończyć transfer 5-7 dni przed nowym limitem

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Z graniem w LoL'a to nie ma problemu z transferem, nie wiem ile zżera, ale na pewno mało. Gorzej z update'ami, bo niektóre zajmują 400 mb, więc o to bardziej się martw, choć nowe postacie nie wychodzą tak często, ale z Jinx postarali się.

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...