Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dot. ubrania i setów

Skipper_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio przeglądałem sobie filmy i na trafiłem na taki stary fajny set Scumbag set w którym to był scatter gun , saiga 12 i usas 12 elite [triple shotgun] I teraz pytanie:

Czy podobno taki set kiedyś wyjdzie ? [kiedykolwiek byle żeby wyszedł] Oraz czy stare sety EA może wypuścić 2 raz ? Czy raczej 1 set raz wypuszczony i koniec ?

Oraz ubranie: Zrobiłem se szturma ale twarz nie za bardzo [ wygląda jakby był ospały xD ] I dałem ubranie spec-ops które na filmach ładnie wygląda no ale z tą twarzą nie za bardzo. Więc chciałbym kupić se polski mundur pustynny [pakiet ubrań] Czy to będzie dobry wybór? Zastanawiałem się nad mundurami z chustą i kominiarkami ale one za bardzo nie pasują mi

xxx

Opublikowano

Ja mam mundur partyzanta, beret spadochroniarza, kominiarke ddeye( ta cala czarna) i plecak bojownika.

Pakietu scumbag nie będzie.

Opublikowano

Posiadam polski mundur pustynny wraz z kominiarką D-eye. Fajnie wygląda, przemyślanie. Bez kominiarki też ok :) Ja latam z kominiarką, gdyż jestem w jednostce specjalnej, mamy zakaz pokazywania twarzy.

Edit: Czuję się fajnie, gdy inni widzą mnie w PL mundurze, godnie nas reprezentuje xD I miło jak widze innych rodaków, jak są w przeciwnej drużynie to przepraszam jak killne go xD Hmm patrząc na to co się dzieje i co się działo kiedyś, kto by pomyślał, że w XXI w. Polak przeciwko Polakowi będzie walczył :)

Opublikowano

Ja mam takie cos

nb1o9h.jpg i mi sie podoba ^^

Tego pakietu z shotgunami, hmm tego nikt nie wie kiedy wyjdzie. Studio easy będzie hajsu potrzebowało to coś napewno wymyśli

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...