Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graficzna do starszego komputera

Ja2356

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Procesor mialem 2 gb 2 rdzeniowy ale bede mial jakis 3 gb brat tam zalatwia, zasilacz jakis xbox modelu nie pamietam ale zaczynalo sie na ky i cos bylo 450 nie mam obecnie kompa u siebe to nie powiem dysk wd green 750 gb . Co tam wam jeszcze potrzebne?

Opublikowano

Procesor mialem 2 gb 2 rdzeniowy ale bede mial jakis 3 gb brat tam zalatwia, zasilacz jakis xbox modelu nie pamietam ale zaczynalo sie na ky i cos bylo 450 nie mam obecnie kompa u siebe to nie powiem dysk wd green 750 gb . Co tam wam jeszcze potrzebne?

Chyba 2ghz, a nie GB ;).

Ale lepiej nic nie załatwia przy zasilaczu, którym pewnie jest I-BOX.

Podaj model płyty głównej. Dysk na S-ATA ?

Do czego ma służyć komputer ?

Opublikowano

Komputer ma sluzyc do pogrania w lola i moze jakies tam strzelanki. Czasami do nauki. Plyte glowna dowiedzialem sie ze brat tez latwi to nie wiem jaka bedzie podobno lepsza.

Zasilacz ibox nie wiem jaki modej cos tam tez bylo 450 napiecie czy cos nie powiem dokladnie bo nie mam kompa u siebie :)

Opublikowano

Brat załatwi, coś tam coś tam, ale tu chodzi o konkrety. Na razie niech nic nie załatwia, bo sprzęt jest na 90% do wymiany w całości. Podaj CAŁĄ SPECYFIKACJĘ KOMPUTERA - procesor, dysk, płyta główna, RAM etc.

Opublikowano

Konkretow nie podam bo nie mam kompa w domu jest w naprawie i tam gosciu mnie sie pyta jaka karte graficzna ma wsadzic a ja zielony w tych sprawach :P Potrzebuje karty troche lepszej niz ta co byla gosciu mowil ze za karte troche lepsza od tej zaplace 100 zl okolo.

Procek bedzie 2 rdzeniowy 2.6 ghz

Plyty glowna ma byc lepsza od tej co mialem a mialem asusa p5b.

Ram 2 gb w 4 kostkach po 512 :)

Stara karta graficzna ati radeon 1650 pro

Zasilacz ibox ky-350 atx chyba taki

Dysk wd green 750 gb

Opublikowano

Ja prosilem o karte zasilacz mam od 6 lat i bez awaryjny oby tak dalej chce karte.do tego zasilacza. Nie mam kasy zeby wydawac na zasilacz skoro jest sprawny i wszystko ladnie w nim smiga.

Opublikowano

Ja prosilem o karte zasilacz mam od 6 lat i bez awaryjny oby tak dalej chce karte.do tego zasilacza. Nie mam kasy zeby wydawac na zasilacz skoro jest sprawny i wszystko ladnie w nim smiga.

To, że jest sprawny nie znaczy, że jest dobry, to samo tyczy się awaryjności.

My chcemy tylko pomóc, a Ty tej pomocy odmawiasz mimo, że sam o nią prosiłeś ;).

Opublikowano

Ten zasilacz to bomba zegarowa, tyle ze z zapalnikiem ktory zapali kiedy bedzie chcial. Najpierw dobry zasilacz, pozniej karta.

1348158873-U272526.jpg

Opublikowano

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...