Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(problem) uruchomienie systemu windows

szymonix73

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem a mianowicie : wczoraj pobrałem grę AION po jej uruchomieniu wszedłem do gry i komputer się zawiesił chwilę po tym pojawiło mi się na chwilę jakieś niebieskie okno na pół ekranu i było tam coś napisane niestety ale nie zdążyłem zobaczyć co tam jest napisane i znikło następnie komputer zaczął się uruchamiać ponownie i napis na ekranie zrobił się podwójny po chwili wyskoczyło że mam wybrać jak uruchomić system windows czy normalnie czy awaryjny itp to też było jakieś podwójne i mało czytelne wybrałem normalnie i po włączeniu się systemu na chwilę ukazał się czarny ekran po tym znowu się ukazało to niebieskie okno na pół ekranu i znowu system uruchomił się ponownie próbowałem już wiele razy tak uruchamiać i ciągle było to samo aż wreszcie wybrałem opcje trybu awaryjnego włączył mi się normalnie ale ekran był jakiś podwójny i nie czytelny gdy najeżdżałem na jakieś napisy kursorem myszy to nagle robiły się wyraźne

Nie wiem co mam z tym zrobić bo za bardzo się nie znam proszę o pomoc dziękuję

Opublikowano

Standardowa procedura. Uruchom system w trybie awaryjnym i cofnij do jakiegoś punktu w czasie.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Standardowa procedura. Uruchom system w trybie awaryjnym i cofnij do jakiegoś punktu w czasie.

Po uruchomieniu trybu awaryjnego nie mogę nic zrobić mogę tylko otworzyć ikonki na pulpicie a menu start nie moge

Opublikowano

Jeśli działa kombinacja klawiszy Windows + R i widzisz małe okienko wklep w nim to i kliknij enter

rstrui.exe

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...