Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GeForce 9800GT - sterowniki = biały ekran

cxxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Słuchajcie - wczoraj postanowiłem sobie zaktualizować sterowniki do karty graficznej. No bo warto mieć nowe, tak mówią...

Po instalacji zaczęły dziać się dziwne rzeczy - po 3-4 minutach od włączenia komputera, ekran albo leci cały na czarno, albo cały na biało. (P.S - po tym jak wywali mi ekran, muszę restartować komputer, ew. wyłączyć bo i tak nic nie zrobie) Jednak - gdy odinstaluje sterowniki, wszystko jest OK - więc to nie wina karty...

Gdy jednak odinstaluje sterowniki, to automatycznie ucina mi kawałek ekranu, etc - rozumiecie, nie da się ustawić dobrej rozdzielczości.

Moja karta to - nVIDIA GeForce 9800GT, proszę o pomoc - od wczoraj się z tym męcze, a raczej chciałbym zagrać w jakąś grę czy whatever.

Pozdrawiam.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Tak, wiem jak pobrać sterowniki - gdy pobierałem pierwszy raz sterowniki wszystko było OK - natomiast teraz przy aktualizacji coś rąbło. Pobierałem dobrze.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

INstaler sam bodajże odinstalowuje sterowniki. Zresztą, teraz to całkiem usuwałem urządzenie ze sterownikami aby sprawdzić i zainstalować sterowniki.

Teraz wziąłem usunąłem sterowniki i pozwoliłem aby Windows zainstalował swoje, zobacze czy zadziała...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...