Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie POW Camp

Dynamiczny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zależy od szczęścia ja też często trafiam ten nóż. Ostatnio gdy tam grałem to cały team to dostał.

Gurkhe mam na 26 dni na AK wygrałem 3 razy.

Możliwe że to tez zależy od statów ale nie jestem pewien.

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

Udało mi się raz dojść do końca (takie teamy, zawsze zostaje mi jeszcze jedno życie gdy wszyscy już padli z zerowym zapasem). Wygrałem właśnie ten gówniany nóż na 3 dni.

Opublikowano

To jest zwykła losowość :P Oczywiście jest poustawiana tak, że żeby wylosować cx4 lub dual ak trzeba mieć szczęście, ale wiadomo. Lepszy rydz nisz nic :D

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

To jest zwykła losowość :P Oczywiście jest poustawiana tak, że żeby wylosować cx4 lub dual ak trzeba mieć szczęście, ale wiadomo. Lepszy rydz nisz nic :D

Niż* :))

Po prostu musisz mieć szczęście, jest tak jak w matematyce, jest taki stosunek np. 5:1- i szczęście wylosowania noża wynosi 5 a cxstorm np.1

Możesz nawet cały czas wylosować noże, cóż. Tak już jest :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...