Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co sądzicie o tel. Samsung Galaxy Core ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamówiłem taki telefonik i chciałbym się dowiedzieć czy dobrze pasuje do gier itd, ale z tego co widziałem procesor w kwestii gier sprawuję się naprawdę dobrze :)

Mój sprzęt: Intel i5-4440, GTX 660 TwinFrozr, Corsair VS-550W

lovv.png

by Azb3sT^

Opublikowano

Do gier średnio się nadaje. Posiada zwykłą matrycę TFT co skutkuje tym że są gorsze kąty widzenia. I układ graficzny jakoś wydajny też nie jest. Nie ma co się oszukiwać. Za 800 zł kupiłeś telefon który wart jest połowy ceny. Już mój HTC za 300 zł posiada lepszy ekran AMOLED. Lepszym wyborem był by Samsung Galaxy S II który ma lepszy układ graficzny i o wiele lepszy ekran.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Dostałem go za zł. :) Umowa w plusie, z tego co widzialem asphalt 7 0 laga . Chociaż też nie jestemt ak wymagającym użytkownikiem skoro Sony Xperia J zaspokoiła moje wymagania :)

Mój sprzęt: Intel i5-4440, GTX 660 TwinFrozr, Corsair VS-550W

lovv.png

by Azb3sT^

Opublikowano

No nie wiem, mi Asphalt 7 nie działał mi płynnie na SGS2 na oficjalnym romie od Samsunga. Ogólnie telefon nie najgorszy, w większości gierek powinien dawać radę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...