Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wszystkie dzialajace cheaty/bugi na Dreikon

Adriano™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiadomo na kazdym serwerze zdarzaja sie bugi na korzysc gracza wiec potrzebuje informacji jakie sa bugi na serwerze Dreikon.pl i jak je wykorzystac.

Dodatkowo potrzebuje cheatow - linkow, ktore dzialaja na dreikon, wh, dmg, bs i tak dalej. Daje like

Opublikowano

Okej dzieki, a bugi jakies wystepuja do wykorzystania?

Jeżeli myślisz że ktoś opisze ci tutaj bugi które wykorzystuje to gratuluje mózgu

po 1 . Nikt ci nie poda swoich bugów

po 2. Jeżeli ktoś poda to team też ma MPC i te bugi zobaczy i usunie

x

Opublikowano

@up

Nie przesadzasz czasem? Kiedys byl bug na serwerze jak na metinach w dt wbic 250, i nawet w prezentacji serwera byl dokladnie opisany, i nikt do tego nic nie mial. Wiec jak nie wiesz to japka
Chodzi mi o bugi o ktorych kazdy gracz wie, a ja zaczynam wiec chetnie chce o nich wiedziec.

Edit. A do kamera jak dodac bronie, mapy dreikona? zeby wszystko ladnie dzialalo :p

Opublikowano

@up

Nie przesadzasz czasem? Kiedys byl bug na serwerze jak na metinach w dt wbic 250, i nawet w prezentacji serwera byl dokladnie opisany, i nikt do tego nic nie mial. Wiec jak nie wiesz to japka

Chodzi mi o bugi o ktorych kazdy gracz wie, a ja zaczynam wiec chetnie chce o nich wiedziec.

Edit. A do kamera jak dodac bronie, mapy dreikona? zeby wszystko ladnie dzialalo :P

http://metin2mod.tk/mapy.html

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...