Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie id musza byc na game99.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Chcialbym sie dowiedzieć jakie ID map lub jakie mapy musza byc podpiete w config na game99, aby działały? Z tego co wiem to ox, mapa wojen gildijnych musza byc, a sa jeszcze jakieś?

Z gory dziekuje i pozdrawiam.

Oczywiscie za pomoc odwdzięcze sie. :)

Edit//

I jeszcze chcialbym sie spytac, czy sa jakies mapy co nie moga byc podpiete pod game99?

Opublikowano

Czasem niektóre nie działają, jeśli nie ma ich w 99.

B) Właśnie po to ten temat, abym się dowiedział które "czasem nie działają" gdy są podpięte w game99. :|

Edit//

Dobra, trochę poszperałem i z config'ów WoM'a + my brain.exe dopasowałem, które będą w ..99. : D

A 'Like'a' nie dostaniesz, gdyż praktycznie nie ma za co. :P Sam wiem ciut więcej od Ciebie.

Opublikowano

B) Właśnie po to ten temat, abym się dowiedział które "czasem nie działają" gdy są podpięte w game99. :|

Ehh..

Z taki map (nie powiem Ci po indexach bo nie pamiętam) są na pewno:

- Mapa OX,

- Mapa Wojen,

- Mapa ze ślubem,

- Nie wiem czasem czy DT,

- Chyba Katakumby jeśli masz,

- Handlowe mapy,

- I każda mapa, która ma działać z każdego CH (przykładowo tak jak OX, logując się z ch4 i ch3, zalogujemy się do graczy, którzy logowali się na mapę z ch1).

727881401622271220780.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...