Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Początkujący

HrabiaMarkiz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka jak w to grać ? o co chodzi itd ? I jak zrobić swoja talie i kim grac?

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

W skrócie. Jest to gra karciana, polegająca na pokonaniu przeciwnika poprzez zbicie jego zdrowia. Swoją talie możesz stworzyć w zakladce ,,talie" w grze. Na początek polecam Inferno, najlepiej się sprawdza dla nowych. Zalecam ci przeczytanie poradników w tym dziale. Sporo tutow na temat gry możesz znaleźć na yt oraz google.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

A jak zmienić na inferno bo przez przypadek wzialem przystań...

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

eee czyli jak np wybrałem na początku inferno, to już na stałe zostało ono przypisane do mojego konta?! o.O nie będę już mógł zmienić frakcji ani zagrać innymi "miastami", dobrze rozumiem?

Opublikowano

eee czyli jak np wybrałem na początku inferno, to już na stałe zostało ono przypisane do mojego konta?! o.O nie będę już mógł zmienić frakcji ani zagrać innymi "miastami", dobrze rozumiem?

Można. Talia inferno jest tylko twoja początkową, startowym deckiem. Gdy już zdobędziesz bohatera oraz wystarczającą liczbę kart to możesz stworzyć własną talie z np frakcji świątyni.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...