Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot] Wolni Farmerzy

twitek92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[

Witam wszystkich

Chciałbym przedstawić wam bota mojego autorstwa do gry wolnifarmerzy.pl

Jest on dość prosty,ale jakże użyteczny- dlatego posiada tylko 2 funkcje: sadzenie i podlewanie

1.Pobieramy plik

http://uploading.com...nifarmerzy.rar/

Hasło: www.mpcforum.pl

scan:

http://www.virustota...6703-1264781016

2. Odpalamy bota, postępujemy według instrukcji i cieszymy się zaoszczędzonym czasem :P

Chciałbym dodać, że bot działa prawidłowo w rozdzielczości 1280x1024 i na przeglądarce Firefox 3.0 albo nowszej. Należy również mieć aktywne okno z grą wolni farmerzy.

xxxcc

Opublikowano

Cześć słuchajcie jestem tu nowy hackami się jeszcze nie bawiłem :rolleyes:

Czy ktoś już ściągnął tego hacka boje się ze może być to keylogger albo jakiś trojan :(

Prosze o pomoc czy ten download jest bezpieczny??

Opublikowano

Uzyłem dzisiaj tego hacka i jest troche nie dopracowany klikam np. w 1 (czyli w zboże) a sieje ogórki a raczej trudno nazwać to sianiem ponieważ może ze 4 pola zasiał i to wszystko dodatkowo kłopot jest jak natrafi np. na chwasty wtedy wyskoczy informacja czy chce usunąć i bot się gubi podczas podlewania jest to samo więc dopuki nie bedzie to jakoś lepiej dopracowane odradzam,szkoda czasu

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

.... PrEdAtOr po pierwsze to nie jest hack! tylko Bot -,- po drugie napiszesz lepszego? ciesz się że jest....

@UP

masz napisane w 1 post "Hasło www.mpcforum.pl"

Link do downa używajcie ten co Mike podał gdyż 1 nie działa, nie wiem czy ta paczka co Mike podał ma hasło.

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

Mój bot działa najlepiej w przeglądarce Mozilla Firefox (minimum 3.0). Żeby wszystko ładnie działało należy wyłączyć wszystkie toolbary w przeglądarce, ponieważ bot opiera się na współrzędnych ekranu wyrażanych w pikselach. Najlepsza rozdzielczość to 1280x1024 (Wtedy wszystko będzie śmigać aż miło):P Jeżeli ktoś zrobił jakiegoś bota chętnie zobaczę go w tym temacie^^

Liczę na mały +cool.gif

xxxcc

Opublikowano

Bocik 1 klasa "Najlepsza rozdzielczość to 1280x1024" i git śmiga kozacko tyle, że ja mam zarypiście duży monitor i na tej rozdzielczości oczy mnie bolą a po powrocie do 11** x "coś" nie wiedziałem czy jest dobra :D

Opublikowano

Ponieważ autor tematu skopiował wersje skróconą linku - pobierz z tego linku co Mike podał ;]

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A mógł byś zrobić w rozdzielczości 1024x768? Bo nie każdy ma taki duży monitor :angry:

Glupio sie reklamowac, ale moj jest niezalezny od rozdzielczosci. Jest w podwieszonych tematach tego dzialu ;]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Eh... Jest uproszczona wersja tego bota ^^ Pobierzcie program TASKER i on zapamiętuje ruchy myszki. Możecie nagrać ruchy tak aby omijał chwasty, sadził zboże, kukurydze co tylko chcecie. Jak ktoś bedzie chciał to wrzuce pliki z nagraniami sadzenia marchewek (1 pole), zboża (2 pola), kukurydzy (4 pola)

Opublikowano

Heh nie wiedziałem że nawet na WF są boty :D

70422088630223394241.png

Zbieram minus.png

Jeżeli uważasz że jestem dobrym userem daj minus.png

Jeżeli uważasz że jestem złym userem daj minus.png

Opublikowano

Skorzystaj z bibloteki ImageSearchDLL.dll i z includa imagesearch.au3 . Wtedy program sam wykryje współrzędne danego obrazka.Czyli bot bedzie dzialal na safari , opera , firefox i google chrome (i bez zwracania uwagi na toolbary itp.).

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Niby botek fajny ale u mnie nie dziala tak jak sie spodziewalem jak wybieram na nr np 9 to sa marchewki a chce zasadzic mleko to troche nie bardzo ale ogolem + za checi

oj tam

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...