Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] GOLD V

MagickG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was pytanie własnie dołączyłem do gold V i czy jeżeli nei zagram żadnego meczu do końca 3 sezeonu to spade do silver I ?? Albo po ilu dniach/tygodniach spada się. Bo nie wiem czy musze zagrać jeszcze pare rankedów zeby nie spaść, a i jeszcze po ilu meczach spada się z GOLD V do SILVER I??

Opublikowano

Mam do was pytanie własnie dołączyłem do gold V i czy jeżeli nei zagram żadnego meczu do końca 3 sezeonu to spade do silver I ?? Albo po ilu dniach/tygodniach spada się. Bo nie wiem czy musze zagrać jeszcze pare rankedów zeby nie spaść, a i jeszcze po ilu meczach spada się z GOLD V do SILVER I??

Po 28 dniach zostaniesz zniesiony do Silver 1 75 LP, mając teraz Gold 5 0lp.

8372383248.png
Opublikowano

Jeśli masz 0 punktów to spadniesz po 28 dniach do Silvera I.

Graj jednego rankeda na 25 dni i na pewno nie spadniesz niezależnie od wyniku meczów

Opublikowano

31 koniec sezonu, więc może się zdarzyć tak, że nie będziesz musiał w tym sezonie już grać. Co do degradacji to tak jak koledzy wyżej napisali po 28 dniach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...