Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego nie mogę się wymienić za metal rafinowany?

MasterZiomaX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

postanowiłem się wymienić z pewnym graczem metal rafinowany za piątkę drwinę, ale problem polega na tym, że jak mam okienko wymieniania się i po lewej są moje itemki i tego metalu nie ma (jednak np. metal ze złomu jest) Jak sprawdzałem filmy na YT to ludzie mogli się wymieniać za metal rafinowany.

mca.png

Opublikowano

Scammer Scammer Scammer Scammer Scammer Scammer Scammer Scammer ;-;

A co do tematu zapewne nie wczytała czy się dana rzecz i po którymś razie zadziała miałem tak z paroma rzeczami.

Opublikowano

Jeśli wycraftowałeś cokolwiek z rzeczy,które była niewymienialne to wytworzony przedmiot też będzie niewymienialny,pewnie podczas craftingu dorzuciłeś niewymienialną broń np. z achievmentu

Opublikowano

Niestety tym rafinem już się z nikim nie wymienisz. Możesz go najwyżej przerobić na czapkę która też będzie niewymienialna. Następnym razem uważaj aby przy robieniu rafina nie zrobić go z niewymienialnych broni (wystarczy jedna niewymienialna broń i już cały rafin będzie nie do wymienienia) Musisz robić metal z tych rzeczy które wypadły ci podczas normalnej gry z dropu, a nie tych co dostałeś za achivmenty. Po prostu czytaj informacje przy broniach i itemkach zanim coś z nimi zrobisz.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Przepraszam za odkop ale mam problem mam itemki które mi wypadły np drapaczka dla pyro i nie mogę się za nia wymienić bo mi jej nie wyświetla próbowałem wiele razy i z różnymi osobami a mam takich itemów ze 4 których po prostu nie widać podczas wymiany ;c 

50829.png I5-2500k | Asus P8Z68-V PRO |  8GB RAM | HD7790 Sapphire DUAL-X OC 

Opublikowano

Przepraszam za odkop ale mam problem mam itemki które mi wypadły np drapaczka dla pyro i nie mogę się za nia wymienić bo mi jej nie wyświetla próbowałem wiele razy i z różnymi osobami a mam takich itemów ze 4 których po prostu nie widać podczas wymiany ;c 

Mogłeś napisać nowy temat.

Masz premium?

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Nie mam premium tf2 ale mam pare gier na steam zakupionych. Niektóre itemy mi wyświetla a niektóre nie.

Opublikowano

Nie mam premium tf2 ale mam pare gier na steam zakupionych. Niektóre itemy mi wyświetla a niektóre nie.

Bo w wymianie non-premium może się wymieniać tylko farbami/skrzynkami i rzeczami które dostali od innych graczy (niepotwierdzone info)

Opublikowano

Skrzynki też mi sie nie wyświetlają podczas wymiany wszystkie itemy które otrzymałem od innego gracza mogę i niektóre itemy które mi wypadły 

Opublikowano

Skrzynki też mi sie nie wyświetlają podczas wymiany wszystkie itemy które otrzymałem od innego gracza mogę i niektóre itemy które mi wypadły 

Jak nie masz premium to jak się chcesz wymienić?

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Posłuchaj mogę sie wymieniać tylko niektórymi przedmiotami ale nie wszystkimi i to jest dziwne bo nie potrzeba mieć tf2 do wymiany (wcześniej tak było) teraz wystarczy że masz steam guard i jakąś grę zakupioną 

Opublikowano

Trzeba mieć TF2 premium aby się wymieniać i koniec ... nie próbuj nas przekonać, że jest inaczej bo i tak nie masz racji  :P

Chociaż, można powiedzieć że Non-premium też może, ale ma bardzo okrojoną wersje wymiany.

Opublikowano

Posłuchaj mogę sie wymieniać tylko niektórymi przedmiotami ale nie wszystkimi i to jest dziwne bo nie potrzeba mieć tf2 do wymiany (wcześniej tak było) teraz wystarczy że masz steam guard i jakąś grę zakupioną 

Według kogo nie trzeba mieć premium? F2P może wymieniać się jedynie przedmiotami pozyskanymi od gracza premium. I żadnymi innymi.

eot

0eab14ddf550.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...