Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odzyskać hasło nie zmieniając go FB?

Koszykarka1127

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do tego kogoś na fb znam e-mail, oraz hasło do e-maila. Ale do Fb hasło jest inne niż do e-maila.. i chcę mieć hasło do FB, ale jak klikam nie pamiętam hasła to można je tylko zresetować.. a ja nie chce go zmieniac tylko poznac. Kiedys bylo inaczej :/

Opublikowano

Nic nie zrobisz, jeżeli nie ma owej opcji przypomnienia to musisz sobie dać z tym spokój...

Chyba, że napiszesz keyloggera itd i podeślesz go komuś to może się udać, ale inaczej nie dasz rady.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Czyli, że włamujesz się komuś na maila i na facebooka? To powodzenia, bo jeśli ta osoba ma choć trochę rozumu, to ładnie na Tobie zarobi :). Za przeczytanie cudzej korespondencji, oraz narażenie właściciela maila na straty możesz zapłacić ładne odszkodowanie.

Przykładowo, w tym czasie gdy zmieniłes mu to hasło, mógł czekać na ważny mail biznesowy.

A co do tematu, takiej możliwości nie ma.

Opublikowano

Nie włamuje się nikomu na FB.. a sory włamuje. DO MNIE.. nie mogę zmienić hasła z powodu znanego tylko mi i to nie jest potrzebne do sprawy, ale go nie znam, jednak mam dostęp do e-mailu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...