Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZamchMT2 [Hamachi]

mateuszgp555654

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety, nic nowego ani oryginalnego. Mimo wszystko wbiję, zobaczę jak się sprawy mają.

@Edit

Nic godnego polecenia, nie najlepiej dobrane bony, mało osób online na serverze.

188761424774878497723.jpeg

Opublikowano

Ogolnie to serwer chyba bedzie fajny jezeli nie jest na full Derinie wbije i zobacze hehe :)

tylko szkoda ze napisy w prezce ode mnie zayebales :D

Serwer Minecraft 1.6.4:

IP Serwera?

Tutaj masz: erionmc.hopto.org

Wejdz sprawdz i graj :-)

Opublikowano

Tak jak upy ale eq um sie nierobi bo sie nieda tak samo zbroja lepiej ze stali ulepszac bo 12k hp wiecej sie ma .. :) i jeszcze taki drobiazg:

jojoxd2454 :

juz adminowie rozdali navi koles chodzi bije ninji z eq 100k z kryta co nie a mu ledwo 12k :) dla pozoru zrobili hehe zebym niewalil 0 .. rozdane juz eq navi kolegom/2 postaciom zegnam ten szias :) stracilem 107 min z zycia ..

@up nawet nie sciagaj

Opublikowano

Tak jak upy ale eq um sie nierobi bo sie nieda tak samo zbroja lepiej ze stali ulepszac bo 12k hp wiecej sie ma .. :) i jeszcze taki drobiazg:

jojoxd2454 :

juz adminowie rozdali navi koles chodzi bije ninji z eq 100k z kryta co nie a mu ledwo 12k :) dla pozoru zrobili hehe zebym niewalil 0 .. rozdane juz eq navi kolegom/2 postaciom zegnam ten szias :) stracilem 107 min z zycia ..

@up nawet nie sciagaj

Nie ma eq navi, daj ss po 2 jakoś bez roski walil mi 50k z roska juz 23k wiec naucz sie grać potem mów.

Co do serwera zapraszam nie wygląda tak jak na SS zostało pozmieniane co nie co.

Zapraszam ;)

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

ale mi się tam podoba zagram ale jeżeli jest navi ktoś ma to do widzenia. bo po huja stawiać serwer jak koledzy dostaną eq z navicata ? to bez sensu póki co nie wierzę to wbijam jak cos dam edita;]

edit:

serwer naprawdę spoko wszystko fajnie może mało edytowany ale właśnie na takim fajnie się gra typowy pvp, ładnie wszystko polecam.

93240497497637605478.jpg

Opublikowano

Czemu nie da się wejść na serwer? Strona działa. Mam launchera i klienta Derin.

Trzeba było zmienić IP autora w pliku serverip.cfg

4455415860.png

lenovo

2.4GHz / 710M / 4GB / 1TB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...