Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Mam problem z BOTEM metin2mod.tk POMOCY !

flatron1244

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Mam problem z grą metin2 teraz odpalam metina2 przez GAMEFORGE live i n tam gdzie on jest zainstalowany wypakowałem bota i nie chce mi działać wyskakuje ikona : metin2client.bin not found, wrong metin2 directory! naciskam OK I potem jest ikona z STARTEM naciskam i nic Nie wiem o co chodzi może ktoś mi szczegółowo wyjaśnić jak zainstalować gdzie zainstalować jak odpalać. Z góry dziękuje :)

Opublikowano

Zrobiłem tak i to samo czyli nic :/ Naciskam START MOD i nic :/ a ty masz tego metina przez Gameoforge live czy przez starą wersje ? Tą co kiedyś była

Już nie masz żadnych pomysłów ?

Opublikowano

Masz najnowszego moda?

metin2mod.tk/metin2pl.html
teraz włącza się przez Metin2mod_lanch czy jakos tak.

''Moc Energia Amfetamina''

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ktos moze odpowiedziec tu bo mam ten sam problem.Jak wlaczam Metin2Mod to wyskakuje mi Metin2client.bin not found . . . spatchowalem i mam w folderze z gra ten hack i nie dziala . . .co robic pomocy

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie rozumiesz waszego kłopoty

ale powiem tyle ze na tronie kamermoda sa pliki na serv 1 i sa na servy 2

download metin2.pl

download kamer

instlacja kamer do pla

dodanie plikow 1 ,2 zalezy na jaki serv

na moje oko wam oto chodzi licze na like

Opublikowano

Wasz problem jest tak banalny do rozwiazania tylko wam sie nie chce poszukac. Szukasz Gameforge Live nastepnie klikasz w folder games i POL_pol czy cos takiego i tam masz metin2 i tam wypakowujesz moda i odpalasz jako administrator. Powinno dzialac. Wszystko na dysku ktorym zainstalowales metina.

Opublikowano

Teraz tak usuń PL, pobierz na nowo aktualizuj do momentu możliwości włączenia METINA PL, po tej czynności wypakuj moda do gameforge>games>POL_pol>Metin2, odpal za pomocą ikonki Metin2Mod_launch klikajać PPM i uruchom jako administrator. Powinno działać.

powodzenia !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...