Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Eve.

Radenar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może się nadawać,ale zbytnio ją nie wycarrujesz :

-niewdzialność na dany range

-niski CD oraz wysoki DMG na Q

-slow

-buff do szybkości ruchu

-obszarowe ulti

-dobre 1v1

-świetne ganki

Opublikowano

Dobra jest

+spam Q i duży z niego dmg

+świetne ganki

+as bonus

+niewidzialność na mapie i mana z pasywki

+przydatna w tf

-nawet papierowa

Opublikowano

Idąc w junglę pickuję często Eve i nie narzekam.

Przy odpowiednim buildzie jest OP a ganki są wyśmienite.

+Niewidka

+Dobre ganki

+Doganianie/Escape dzięki W

+Dobry damage z Q

+Możliwość przetrwania w przypadku focusu dzięki tarczy z ulty.

+Przyzwoita regeneracja many podczas niewidzialności

-Dosyć papierowa

-Czasami nieprzydatna w TF'ach

Co do buildu:

-Obuwie maga

-Duch pradawnego jaszczura (Jakoś tak. Dodatkowy damage ze skilli (bodajże+40) oraz regeneracje (Przydatne podczas zmian ścieżek po niewielkich starciach)

-Kryształowy kostur Rylai (Znacznie zwiększa możliwość przetrwania, spowalniasz przy każdym Q co umożliwia mocarne ganki i świetne doganianie)

-Objęcie ognia (Mniejszy CD i sporo AP)

-Zabójczy kapelusz Rabadona (Więcej AP)

-Kostur pustki/ Klepsydra Zhonyi/ Berło otchłani - do wyboru. Wybierasz najbardziej pasujący do obecnego stanu gry.

c1107534da61bc47bb1675e52ddf542e.jpg

Opublikowano

Jest świetna, rozpierdala wszystko na Topie, epickie ganki, świetny harras, duży DMG i spora tankowatość. Oczywiście pana wyżej i jego beznadziejny build olej ciepłym moczem, to nie początek S2, Eve to nie AP Carry tylko AD Tank.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Oj pod AP jest o wiele lepsza, bo z AD tank Eve... ? Nie, w każdym razie to nie dla Mnie. Zbudowana pod AP sieje spustoszenie w szeregach przeciwnika. Każdy ma swobodę wypowiedzi, ale wg. Mnie budowanie jej w ten sposób nie wykorzystuje jej wszystkich zalet.

To jest jak budowanie Soraki ADC -.- Tak widzę post powyższy...

btw. słyszałem ostatnio o budowaniu Eve hybrydowo, połączenie AD i AP. Nie wiem jak to wygląda w praktyce...

c1107534da61bc47bb1675e52ddf542e.jpg

Opublikowano

@Up
Sieje co najwyżej Feed, bo dostaje w piczke w TF'ie i śpi w pół sekundy, nawet na HP z ulta. Full melle papier z rozłożonymi DMG w czasie który musi wpaść od razu w TF'a by coś zrobić? Domyśl się, czemu na turniejach budują ją pod AD Tanka.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...