Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TV a konsola.

Vassopent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Rozglądałem się już nad telewizorami, mam jeden telewizor na oku i dla mnie byłby najlepszym wyborem, bo i wielkość jak i cena mi najbardziej pasują.

Lecz telewizor chciałbym też jak najbardziej dopasować pod konsole jaką jest Xbox 360 Slim.

To jest ten telewizor :

http://www.samsung.com/pl/consumer/tv-audio-video/televisions/led/UE40EH6030WXXH-spec

Co powiecie na temat tego telewizora, pod względem parametrów będzie odpowiedni dla konsoli ?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Proponowałbym za tą cenę coś większego, 40 cali nie jest aż tak wielkim ekranem, jakby się to mogło wydawać. Po pewnym czasie będzie wydawać Ci się za mały. Oczywiście pozostaje kwestia w jakiej odległości od ekranu będziesz siedzieć (grać). Jednak kupiłbym najmniej 42 cale.

Każdy telewizor będzie pasować do konsoli, nawet starsze, bez złącza HDMI, oczywiście kosztem grafiki.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Ten ma akurat HDMI, co do wielkości to taki mi najbardziej odpowiada, nie za mały i nie za duży.

Chodzi mi bardziej czy ten telewizor będzie spełniał swoje zadanie dobrze, mogę przecież podłączyć konsole do starego tv ale ja chce zyskać na grafice i z tym związane przyjemną grę.

No a czy będzie różnica między takim TV za ok 2 tysiące a za tv za ok 3,5 tysiąca z tymi samymi rozmiarami ?:) Chodzi mi tutaj ciągle o grafikę, czy na tym droższym będzie lepsza.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

No w sam raz.. jednak Xbox psuje z czasem lekko jakość grafiki...

Polecam ci kupić telewizor 20 calowy do xboxa oraz 40-50 calowy do optv

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Wszystko zależy od tego jak duży masz pokój .

Ja mam pokój coś ok. 20 metrów kwadratowych i telewizor 40 cali do tej małej powierzchni większy nie potrzebny.

Kumpel ma pokój/salon coś ok 60 metrów kwadratowych i TV 55 cali , tam nawet tak duży telewizor wydaje się bardzo mały.

Jeżeli chodzi o tej TV to pod konsole będzie w sam raz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...