Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Hack Shield

Miker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pobrałem sobie War Rocka, wszystko ok tylko jak odpala gre to wyskakuje ikonka ładowania hack shielda, są 2 kreski i się nie ładuje dalej. Próbowałem wielu sposobów, nawet reinstalowałem, innym dizałało podmienienie folderu Update lecz nie mam go skąd pobrać, jeśli ktoś by mógł podrzucić to był bym bardzo wdzięczny chyba że są jakieś inne rozwiązania.

Opublikowano

Wyłącz zaporę systemową, antywirusa, zbędne programy. Odpal jeszcze raz jako administrator.

Wejdź w folder WarRock > data > HShield i uruchom plik HSUpdate.

Już wrzucam Ci cały folder HS'a więc jeśli to nie pomoże to podmienisz i sprawdzisz.

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/7741f79f4246fcb712da682b689f524071a570c4c919701b9a1b5391dd2a8842/analysis/1381597445/

Download:

http://speedy.sh/NjP2r/HShield.rar
Opublikowano

Teraz mam taki problem że jak odpalam WarRocka i klikam Start Game to wyskakuje :

File corrupted ! This program has been manipulated and maybe it's infected by a Virus or cracked. This file won't work anymore.

Opublikowano

Uruchom HSUpdate.exe. Sciezke podalem wczesniej. Wyskoczylo to dlatego ze podmieniles folder i niebwiem czy teraz nie bedziesz musial zrobic reinstala jesli to wycej nie pomoze. Jak to wlaczysz to powinno sie pojawic okienko hack shielda na chwile i zniknie. Pozniej odpal gre.

Opublikowano

Pobierz plik od weeedxa jeszcze raz, wyraźnie jest uszkodzony, podmień ponownie.

Możesz również usunąć folder HS'a i zrobić np. check files ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...