Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi

Wiiitam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od paru dni mam caly czas wysoki ping i ogolnie wolny internet (ok.200 pingu)

Myślę że coś mi się pobiera,wyłączam wszystko i nic,dalej to samo.

Gdy wyłącze komputer na laptopie jest normalny ping 30 a jak włącze kompa to jest tak jak na kompie.Dlatego mysle że mi sie cos pobiera,bo zawsze przy tym mam taki ping.Skanowalem avastem i nic nie bylo,czysciłem kompa,rejestr też Ccleanerem i nic.Wyłączałem anty vira i dalej to samo.

Prosze o pomoc.

800-200-110647.jpg?6323

Opublikowano

ctrl alt del ->siec i sprawdzasz ile Ci komputer zżera neta. Jeżeli dużo % , to znaczy że masz coś odpalone.

ach te torrenty synu ! ^_^

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

no to dość dużo coś Ci zżera ;<

Hehe nie ma to jak wciskać kit.

Jeśli ma małą przepustowość to i % będzie duży - chyba logiczne ?

Do autora tematu:

Używasz routera ? Jaka jest "prędkość" twojego łącza ?

Szczegóły, szczegóły ! Jeśli nie korzystasz z routera to sprawdź (zależnie od tego co masz) czy dane urządzonko do łączenia z internetem się nie przegrzewa.

Miałem ten cały LTE i w 15min potrafiłem rozgrzać go do temperatury przy której spokojnie ugotowałbym herbatę albo i zrobił jajecznicę, eh stare dobre czasy.

417711489342956987022.png

Opublikowano

Do autora tematu:

Szczegóły, szczegóły ! Jeśli nie korzystasz z routera to sprawdź (zależnie od tego co masz) czy dane urządzonko do łączenia z internetem się nie przegrzewa.

Miałem ten cały LTE i w 15min potrafiłem rozgrzać go do temperatury przy której spokojnie ugotowałbym herbatę albo i zrobił jajecznicę, eh stare dobre czasy.

Mam Routera ,Liveboxa od neostrady w umowie 2-10 mb/s (U mnie chodził około 3 mb/s).Ale mówie że raczej nie jest to wina internetu tylko cos przy komputerze,bo jak wyłącze komputer to na laptopie mam normalne wszystko a jak włącze komputer to mam tak samo na laptopie czyli coś mi zżera prędkość na komputerze.

800-200-110647.jpg?6323

Opublikowano

Do autora tematu:

Pierdolnij się w łeb idioto to nie zalezy od łącza w menadzerze zadań tylko od zżerania programów potrzebujących internet.. On ma internet kablowy a ty masz jakieś gówno lte, i nie pierdol mu tu jakiś teori o przegrzewaniu trollu.

Opublikowano

SPIERDALAJ NAIKO myslalem ze jestes normalna ale w takim razie jeb sie na ryj

Admin Cienia
Opublikowano

Boże, Boże, Boże, Bożenko.. Problem z netem to nie wina kompa, no chyba że naprawdę masz taki syf że system pare minut startuje. Nie ojciec zadzwoni do nich i serwis podelśną, płacisz, wymagasz.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

wyjebane mam na to konto :)) mozesz mi kurwa dawac ostrzeżeń aż się posrasz. czerwony kolorek i już kozaczka;-) heheszki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...