Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki zarabiacz wybrać w WOT

Danielb272

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdecydowanie T34. Dobra wieża, działo zajebiste, ogólnie czołg warty polecenia. Takie tematy zakładaj w normalnym dziale do WoT'a.

Opublikowano

Powiem tak
T34 grałem tym 2 k bitew bardzo dobry czołg moim zdaniem najlepszy ponieważ ma bardzo dobre działo 11 sek przeładowania i ogromna penetracja ze skilami jak ma się załogę to bardzo zwrotny oraz szybki.
Wieża "prawie" nie do przebicia
Love wolny jak krowa wielki zero pancerza może wierza trochę, ale za to ma piękne działo chyba jedno z moich ulubionych bardzo fajnie mi się tym grało
FCm Taki sobie pseudo cieżki bo to med zero pancerza szybki dosyć duży, takie sobie działo
Jagoda 8,8 Moim zdaniem na równi z t34 bardzo dobre działo mało dmg ale bardzo szybkie przełądownie i niezła pena wolny ale posiada jakiś tam panceż
112- taki sobie słabe działo mobilny, posiada tam troche pancerza
t34-3- To typ ale z działem od is 1 to znaczy z 122mm
kw-5 Właśnie tym gram powiem tak to najbardziej ciekawy czołg jakim grałem daję ogromną frajdę takie sobie działo pancerz dobry gdy nie wystawia się cyca powiem ci że tego bym kupił ale już się nie da

Opublikowano

Powiem tak

T34 grałem tym 2 k bitew bardzo dobry czołg moim zdaniem najlepszy ponieważ ma bardzo dobre działo 11 sek przeładowania i ogromna penetracja ze skilami jak ma się załogę to bardzo zwrotny oraz szybki.

Wieża "prawie" nie do przebicia

Love wolny jak krowa wielki zero pancerza może wierza trochę, ale za to ma piękne działo chyba jedno z moich ulubionych bardzo fajnie mi się tym grało

FCm Taki sobie pseudo cieżki bo to med zero pancerza szybki dosyć duży, takie sobie działo

Jagoda 8,8 Moim zdaniem na równi z t34 bardzo dobre działo mało dmg ale bardzo szybkie przełądownie i niezła pena wolny ale posiada jakiś tam panceż

112- taki sobie słabe działo mobilny, posiada tam troche pancerza

t34-3- To typ ale z działem od is 1 to znaczy z 122mm

kw-5 Właśnie tym gram powiem tak to najbardziej ciekawy czołg jakim grałem daję ogromną frajdę takie sobie działo pancerz dobry gdy nie wystawia się cyca powiem ci że tego bym kupił ale już się nie da

Jadzia 8.8 ma jakiś tam pancerz ? ;o To jest te samo podwozie, co ma jgtiger 9 t, tylko działo inne. Jak już to pancerz*

To samo 112, trochę pancerza ? Grałeś chociaż ? Działo słabe ? Widzę patrzysz tylko na penetrację, ma 175 pene i 390 dmg więc nie jest złe. Pancerz ma bardzo dobrze skątowany, podobny do is-6 więc nie jest taki sobie ...

t-34-3 a typ59 to 2 różne czołgi, t-34-3 ma praktycznie wszystko słabsze, prędkość obrotu, pancerz wieży i kadłuba jedynie ma działo z więcej dmg.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

A ja powiem tak:

Nie kupuj VIII premium, jeśli nie masz zwykłej VIII. Gra na VIII tierze i wyżej wygląda nieco inaczej, niż na V, czy VI...

Prawdę mówiąc jeśli kupisz tą premkę to będziesz tylko obciążeniem dla swojej drużyny.

Do tego trzeba dojść samemu, zbadasz VIII, IX, czy nawet X to śmiało ! Kupuj premium tanka i śmigaj ! :D

Na V, czy VI zarabia się dość przyzwoicie, lepiej kupić konto premium na tym etapie gry, na którym jesteś.

Takie jest moje zdanie, decyzja należy do Ciebie :)

Opublikowano

Robson wrócił na MPC... Myślałem, że nareszcie spokój jest w miare...

Ale ok, nie po to tutaj pisze.

Moim zdaniem:

1. JgTiger 8.8 - 3 największe plusy: działo z ultraszybkim przeładowaniem (da się zejść do ok. 4.5sec) i mega celnością (nawet do 0.28/100m) i niezłą penetracją (203 pene zupełnie wystarcza). Następna rzecz - MatchMaking - nigdy nie trafiasz na T10, większość bitew grasz na T8 (topka). Ostatni z największych plusów - pancerz. Kiedyś 4 bitwy pod rząd - stalowa ściana. Chowasz dolną płytę i jesteś nie do ruszenia dla T8, chowasz kadłub i jedyne co cie ruszy, to ISU z BL-10. Do tego szereg mniejszych plusów, takich jak: dobry zasięg widzenia, najlepszy DPM na tierze, ilość załogantów idealnie pasuje do Ferdiego, JgTigera i JgPzta E-100. Minusy to: słaba mobilność, miękkie ammo i dziwnie słaba dona płyta, w którą co 2 strzał uszkadza silnik.

2. IS-6: Pojebany pancerz (potrafi odbić milion pocisków, a czasami zleci na 2 strzały), działo z 2 najlepszym DPMem na tierze (tuż po JgTigerze 8.8), niezła mobilność. Jego głównymi minusami są: zasięg widzenia (350m plz), brak depresji działa, niska penetra (jak znasz weakspoty to bez przypału) i słaba celność.

3. Tutaj dam Löwe, na przekór wszystkim zjebanym fanbojom T34 (macie prawie równy ból dupy jak się obraża T34, co Belieberki jak im si3 obraża Biebera). Powiem tutaj tyle - świetna penetra, pojebana wieża (dingi od T10 TD to coś jak najbardziej możliwego dla Löwe - dla T34 niezbyt), bardzo dobra celność. Co do mobilności - T34 jest równie ślamazarny co Löwe - do T34 brak zaczepek, na Löwe same wrzuty. Pancerz kadłuba - skątowany Löwe jest nie do ruszenia. Na minus jest pare rzeczy jednak: niski DPM, mobilność, częste podpalenia i uszkodzenia silnika w dolną płytę.

T34 nie uważam za dobrego premtanka z jednego powodu: oprócz działa z dobrą alpha i penetrą i wieżą dosyć trudną do przebicia, nie ma niczego do zaoferowania - ani zbytnio mobilności, kadłub papierowy, wielki jak stodoła, karuzele jest mu w stanie chyba nawet M103 zrobić.

Opublikowano

Zdecydowanie KV-5 polecam mam tego premium w sumie..
Mam T34,FCM 50T,LOWE,KV-5,IS-6

Ale polecam KV-5 chowasz cyce i jedziesz z koksem działo w miarę relord spoko pancerz i HP miodzie wystarczy umieć kontować ten czołg i jest spoko ;)

Opublikowano

Zdecydowanie KV-5 polecam mam tego premium w sumie..

Mam T34,FCM 50T,LOWE,KV-5,IS-6

Ale polecam KV-5 chowasz cyce i jedziesz z koksem działo w miarę relord spoko pancerz i HP miodzie wystarczy umieć kontować ten czołg i jest spoko ;)

Kątowanie wyłącznie bok / tył

ale nie dasz rady pochować beczek :/

A działo jest fajne, mimo iż tylko 167 penetry.

shoob.png

Opublikowano

Test już dawno wyszedł, ale tam nie sprawdzisz pancerza itp.

Wszyscy walą praktycznie z golda, bezsensu to jest trochę. Na teście powinny być wyłączone gold pociski.

Zawsze można znaleźć sobie kolegę, który zagra z nami trening i potestować co nieco.

Opublikowano

8,8 robi dobre sumki. Ja bym na twoim miejscu poczekał do czasu aż wróci "bardzo op" type 59.

logobigt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...