Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zamawianie ZP przez strony

Assasz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy zna ktoś takie strony, na których można zamawiać ZP do CF'a? Chodzi mi o takie, gdzie można kupić ZP po normalnej stawce jak za przelew na z8games, tyle że przez telefon. Wiem, że takie są, ponieważ kiedyś w ten sposób kupowałem, ale było to dawno i nie pamiętam adresów. Z góry dzięki za pomoc. Myślę, że innym też te informacje się przydadzą.

Opublikowano

Nie piszę przecież o kupowaniu ZP na z8games... piszę o innych stronach.

O jakich innych stronach?

Myślisz że jakieś strony nie mające nic wspólnego z z8games, sprzedają sobie zp w cenie tańszej niż w grze?

1398258449-U383457.png

Opublikowano

O jakich innych stronach?

Myślisz że jakieś strony nie mające nic wspólnego z z8games, sprzedają sobie zp w cenie tańszej niż w grze?

https://www.onecard.net/customer/products.html?productId=4238&localMerchantId=466147&siteLanguage=en

O takiej na przykład, z tą różnicą, że da się kupić ZP przez telefon. Myślisz, że sobie to ubzdurałem i robię sobie ze wszystkich jaja?

Opublikowano

A czy ty nie możesz zrozumieć, że nie kupisz ZP sms'em w takiej cenie jak przelewem?

Kupiłem, jak nie wierzysz to twoja sprawa. Po prostu trzeba umieć kombinować. Możecie zamknąć ten temat, bo widzę że nie ma sensu dyskutować. Jak ją odnajdę to się z wami nie podzielę, lol. Tak propo to bardzo wysoki jest tu poziom, na niektóre tematy nikt nie odpowiada, nie umiecie pomóc i w dodatku promujecie haki, tylko pogratulować. Dzięki wam gra schodzi na psy ;) Pozdrawiam.

Opublikowano

Kupiłem, jak nie wierzysz to twoja sprawa. Po prostu trzeba umieć kombinować. Możecie zamknąć ten temat, bo widzę że nie ma sensu dyskutować. Jak ją odnajdę to się z wami nie podzielę, lol. Tak propo to bardzo wysoki jest tu poziom, na niektóre tematy nikt nie odpowiada, nie umiecie pomóc i w dodatku promujecie haki, tylko pogratulować. Dzięki wam gra schodzi na psy ;) Pozdrawiam.

Może jakaś promocja była.

Nikt ci nie sprzeda ZP w takiej cenie z zapłatą przez SMS'a bo to jest dla sprzedającego nieopłacalne.

A jak ci się forum nie podoba to nie musisz tu wchodzić. Jak się rejestrowałeś, to chyba wiedziałeś o jakiej tematyce jest to forum?

A jak tą strone odnajdziesz to wcale nie musisz jej nam pokazywać (bo takiej strony nie znajdziesz).

1398258449-U383457.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...