Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PeySafeCard

Amstaf123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem w kiosku doładowanie do Paysafecard za 20 zł i nei wiemz abardzo jak mam kupić rp w lolu za ten Paysafecard może mi ktoś wytlumaczyć ?

Musze mieć konto na Paysafecard ? czy co ?

1_5565b449c02ad.png

Grafika wykonana przez StitchART

Opublikowano

Kupujesz PSC > Wchodzisz na LoL'a > Wchodzisz do Sklepu > Wchodzisz do zakładki z RP > Wybierasz PaySafeCard > Wybierasz cenę > Wpisujesz kod > Aktywujesz > Czekasz > Coś kupujesz

@Edit: Przez 5 minut nie chciało mi wysłać :C

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

jhahahahahaha 20 złotych pajsejfkard ale biedak hahaha ahahah :D

Masz sklep w lolu, klikasz kup rp wybierasz psc, walutę i wpisujesz kod

Oj bardzo przepraszamy bogaczu za to, że rodzice nam nie dają pieniędzy lub mamy inne wydatki niż na grę na którą nie trzeba wydać ani grosza.

W końcu jesteśmy biedakami i musimy wydawać pieniądze na inne tanie rzeczy takie jak rachunki lub opłaty. Ewentualnie rodzice nie dają nam pieniędzy. :cc Chyba się popłaczę z żalu.

Co do tematu to wchodzisz w sklep. Klikasz ''Kup rp'' czy coś takiego wybierasz psc ustawiasz walutę w której go kupiłeś. Klikasz na 20 zł i wpisujesz kod.

Opublikowano

@UP

hehehehe biedak płacze, jebać biedotę bez skinów = brak skilla.

Tylko skinowcy potrafią grać xDD

Wejdź na swoje oryginalne konto to porozmawiamy. Naprawdę sądzisz, że jesteś fajny trollując innych z multi konta? Żałosny jesteś nic poza tym.

Opublikowano

hehhehehehehehee mam tylko jedno konto, elo.

Wiecznie banowany XDDDDDDD

Jaki troll, jebać biedę, przez nich rozwija się tylko przemoc, kradież itp.

Mój drogi, własnie pierdolisz głupoty :). Przemoc, kradzież i inne duperele, rodzą się poprostu z bólem dupy. Nie każdego stać na wszystko, ktoś może mieć problemy, ktoś może być bogaty. Wnioskując po tobie, jesteś poprostu jednym trollem, a zarazem skurwysynkiem, który dostaje wszystko od rodziców. Zobaczysz mój drogi, w przyszłości sobie nawet nie trafisz palcem do dupy, bo nie bedziesz wiedzieć jak skręcić zwykły długopis. Każdy jest mocny w internecie na swoje sposoby, ja tutaj niczego nie ukrywam - jestem szczery. Lubie ludzi, którzy nie są "na topie", chwalą się byle czym i mają wiecej kolegów? Bezsens, wole ludzi z którymi można się dogadać, zaufać. Jak już mówiłem, nie każdego stać.

8372383248.png
Opublikowano

PaySafeCard, działa na takiej samej zasadzie jak doładowania konta z terminalu, czyli w sklepie Pani drukuje na niewielkim urządzeniu zarówno doładowania do telefonów jak i PaySafeCard. Dlatego tam bym szukał. Oczywiście nie zawsze ktoś potrafi to zrobić lub nie ma wykupionego.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

@UP

JA PIERDOLE PATOLOGIA BO WŁAŚNIE TY MASZ BÓL DUPY, DZIĘKI ZA INFO ITP.

Nie ma za co - polecam psychologa ;)

@top

Możesz także wpłacać sobie piny na konto mypaysafecard, tam bedziesz mógł korzystać z bonusów, jeżeli kiedyś jakieś będą ;)

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...