Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] ODZYSKANIE LOGINU ! POMOCY !

KiiseloFreeq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam taki problem - kiedyś grałem w lol`a ale przestałem i zapomniałem loginu (nadal pamiętam hasło i nazwę przywoływacza) ,

czy jest jakaś możliwość alby odzyskać login ? (nie pamiętam na jaki e-mail go zakładałem :< )

Z GÓRY DZIĘKI ZA POMOC + POLECA LAJKI !!!

Generalnie Szukam Osoby , Która Potrafi Zrobić Fajną Grafikę Na Sygnaturę , Jak Ktos Może Się Podjąć Tego Zadania To PW ^^ ( Oczywiście Za Darmo - PLN , Jego Nick/Pseudonim Będzie Umieszczony W Grafice - By... )

Opublikowano

Witam !

Mam taki problem - kiedyś grałem w lol`a ale przestałem i zapomniałem loginu (nadal pamiętam hasło i nazwę przywoływacza) ,

czy jest jakaś możliwość alby odzyskać login ? (nie pamiętam na jaki e-mail go zakładałem :< )

Z GÓRY DZIĘKI ZA POMOC + POLECA LAJKI !!!

W takim przypadku zostaje tylko support. Będą wymagać od ciebie ważnych informacji (pierwszy champion, co kupiłeś, kiedy zostało utworzone konto ect), a potem odzyskasz od nich login. Powodzenia! :)

8372383248.png
Opublikowano

Dzięki Wszystkim Co Próbowali Pomóc !

A Dla Użytkownika Lord Fapking mam serdeczne pozdrowienia skoro uważa że wbicie 30lvl jest chwilą czasu , a wydawanie pieniędzy na gry jest moim zdaniem idiotyzmem ....... + to specjalnie dla ciebie ..!..

Generalnie Szukam Osoby , Która Potrafi Zrobić Fajną Grafikę Na Sygnaturę , Jak Ktos Może Się Podjąć Tego Zadania To PW ^^ ( Oczywiście Za Darmo - PLN , Jego Nick/Pseudonim Będzie Umieszczony W Grafice - By... )

Opublikowano

Miałam identyczny przypadek. Zadali dość dużo szczegółowych pytań - nawet o nazwę operatora internetowego, czy IP - ale wystarczy trochę chęci współpracy i odzyskasz konto :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...