Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] CO JEST Z TA FIFA ?

PozytywistA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktos moze czemu ta fifa 14 stala sie teraz taka beznadziejna ? Tylko mi sie tak zle gra ? Po tych patchach tak sie stało ? HUmmels dogania mojgo Aubameyanga ? Oco tu chodzi ? Jak przeciwnik ma mandzukicia to on jest nie do przepchniecia, a jak ja go mam to kazdy mi go da rade odepchnac, pilkarze biegna do pilki a potem skrecaja albo sie zatrzymuja albo stoja i nawet sie nie wystawiaja, nie mowiac juz o podaniach prostopadlych góra, albo niedokladne na 30 metrow albo jak juz przyjmie to zanim sobie ja na noge ulozy to dwa razy go dogonia, nie podoba mi sie to wszystko. TEZ TAK MACIE ?

Jeśli pomogłem, nie pogardzę lajkiem :)

Opublikowano

Po patchu jedynie poprawiono główki oraz strzały finezyjne.

HUmmels dogania mojgo Aubameyanga

Zależy to również od kondycji i ustawienia zawodników, czy przykładowo Aubameyang zdąży się rozpieszyć. ;)

Przemyśl najpierw co chcesz napisać, a potem pisz i poprawnie, bo czegoś takiego nie da się czytać. Wygląda to jedynie na wylewany żal po przegranym meczu, zdarza się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...