Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Wywala po meczu

haxer122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Mam problem z warrockiem ponieważ gram normalnie bez lagów kończę mecz po czym po ok 5 sekundach warrock po prostu się wyłącza, nie pojawia się żaden error. Antyvirus wyłączony, tryb gier włączony. Nie wiem co może być tego przyczyną.

x

Opublikowano

Używam AVG tune UP, lecz aby go wyłączyć trzeba go usunąć, bo przez procesy się nie da. Reinstal nie pomógł.

W takim razie usuń jeśli masz darmowy, możesz użyć programu AVG remover bądź uninstalacji systemowej :)

On ci blokuje War Rock'a, więc nie pograsz :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Dałem radę z wyłączeniem go, co pomogło lecz jeszcze mam kolejny problem. Gdy gram nie ważne czy w roomie, czy po meczu lecz coś piszę bardzo często mnie wtedy wywala:/ Czy próbuje wyszukać gracza, czy pisze na clanie, wtedy mam kicka z gry:/ Jest to bardzo uciążliwe:/ Ma ktoś jakiś pomysł na to?

x

Opublikowano

Mam to co jakieś 50% To znaczy raz na dwa się tak zdarzy:/

Dałem check files i teraz po kliknięciu game start nawet się nie włącza wr. Chciałem zrobić aktualizację HS i wyskakuje mi error:

wr_error.jpg

x

Opublikowano

Dałem radę z wyłączeniem go, co pomogło lecz jeszcze mam kolejny problem. Gdy gram nie ważne czy w roomie, czy po meczu lecz coś piszę bardzo często mnie wtedy wywala:/ Czy próbuje wyszukać gracza, czy pisze na clanie, wtedy mam kicka z gry:/ Jest to bardzo uciążliwe:/ Ma ktoś jakiś pomysł na to?

Bo jest taki problem ze jak wcisniesz literke Z to wywala z gry wiekszosc osob o tym wie i nie pisze, ten problem jest dosc denerwujacy ^^

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Po reinstalu grałem normalnie jakieś 90 min. Lecz nie dziwne bo nie pisałem:P

Przy pisaniu nie uzywaj literki Z i bedzie dobrze np. mozesz uzywac 2 zamiast z lub x. Co chodzi o ta literke Z to jest to info sprawdzone bo sam tak mam :)

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Pogrzebałem trochę po innych forach i znalazłem porady takie jak:

"-Zainstaluj SP3

-Powyłączaj wszystkie programy (dla testu) włącznie z antywirusem

-Użyj CCleaner by wyczyścić kompa z syfu

-Wciśnij Start > Uruchom > services.msc > PnkBstrA/ PnkBstrB i daj im tryb wyłączony (właściwości) jak to pomoże, odznacz PBA i PBB z uruchamiania; Start > Uruchom > msconfig > Uruchamianie > Odznacz PnkBstrA i PnkBstrB, następnie kliknij OK i zresetuj kompa

-Włączamy WR, zanim sie zalogujemy naciskamy kombinacje Ctrl+Alt+Dlt, wyszukujemy na liście w zakładce procesy Warrock.exe, naciskamy prawy przycisk myszy. Wybieramy "Ustaw Koligacje" i zaznaczamy tylko CPU 0."

Z ciekawości zagłębiłem się bardziej i znalazłem odpowiedzi na zagranicznych forach, piszą tam że pod ostatnich aktualizacjach tak się dzieje.

Na innych wspominają że nie zawsze przez literkę "Z" ale czasami tak, z tego wychodzi że to wina Nexona i przydało by się ich o tym masowo poinformować.

Opublikowano

Sprawdzałem to z literką Z i mi to chodzi, piszę Z i nie wyłącza mi się WR.

Po 90 min grania sam wyłączyłem już WR.

SP3 jest, z programami próbowałem, cclaner czyści kompa codziennie, a dwa pozostałe zaraz wypróbuję.

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...