Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ciągłe lagi w lolu.

JustDie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z lagami w lolu . W innych grach ping jest idealny, w granicach 30. Gdy włączam lola to po kilku minutach cały internet zmula, a zużycie internetu wzrasta doo 100 %, przy 4 Mbit/s. Dodam, że kiedyś, przy tej samej prędkości internetu działało wszystko jak należy. Teraz są nagłe skoki. Gdy włączę grę i już w niej jestem, i wpiszę polecenie ping google.com to ping wynosi ok.500, a na sucho, bez odpalonego lola, tak jak widać na cmd.exe

t9vm.png

Ten wykres ukazuje zużycie 100 % łącza, bo w rzeczywistości jest to 512 kbps, czyli 0,5-0,6 % z tego 100mb/s.

Dodam także, że nie winią żadne programy, więc proszę mi nie sugerować wyłączenie gg, czy przeglądarki.

proszę o pomoc, mpcforumowicze:)

Opublikowano

512 kbps czyli to ichne 4 MiBps, ale to raczej nieistotne, gdyż kiedyś na tej samej prędkości działało, a wszystkie inne gry też śmigają

Opublikowano

512 kbps czyli to ichne 4 MiBps, ale to raczej nieistotne, gdyż kiedyś na tej samej prędkości działało, a wszystkie inne gry też śmigają

Wyłącz z procesów "PMB.exe" :).

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...