Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Salwa

A*D*M*I*N

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
po ubiciu sante marie pojawia się fioletowe kółeczko i jak ono zniknie to się wchodzi na perga albo szturma tak somo działa po ubiciu niny pojawia się białe kółeczko

na FIOLETOWYM kółeczku jest + 50% salwa

a na białym -50% mniejsze szkody

o tym 1 pewnie wiedzielisie

Opublikowano

wytlumacz mi po co to pisales skoro teraz kazdy to wie? jak ty chcesz zarobic? oni na kulki bugow nie daja to po co ty im tlumaczysz jak to zrobic? nie rozumiem po co wy piszecie zeby oni wiedzieli skoro itak wam nie dadza buga na kulki

Opublikowano

Siemanko nie ma buga na kule i nie bedzie !!! jest to jedna wielka sciema ! guzik a nie bugi , wala przelew za 700 zl i kupuja kulki a pozniej przerobia scrina i masz wielkiego buga , jezeli jest bug kazy sie dzieli , zobacz ma darka ktory dal buga na kasztele , dziala ten bug i sie podzielil , bug na kule NIE DZIALA dlaego nikt nie poda, i nie piernicz mi ZE JEST bo wielkie G jest ,

Opublikowano

Siemanko nie ma buga na kule i nie bedzie !!! jest to jedna wielka sciema ! guzik a nie bugi , wala przelew za 700 zl i kupuja kulki a pozniej przerobia scrina i masz wielkiego buga , jezeli jest bug kazy sie dzieli , zobacz ma darka ktory dal buga na kasztele , dziala ten bug i sie podzielil , bug na kule NIE DZIALA dlaego nikt nie poda, i nie piernicz mi ZE JEST bo wielkie G jest ,

Ojj mylisz się dziecino... myllisz :)

Opublikowano

Ojj mylisz się dziecino... myllisz :)

dziecino ? to pisz do siebie ...

Nie wykrywałem wg bugow na kulki, normalnie gracze robili przelewy i kupowali kule , nie powiem tobie JAK to sprawdzilem bo nie moge tego powiedzeic ,

A wlasnie taki inteligent jak Ty pisze " oo mylisz sie itp itd aby wlasnie robic z ludzi debili ! wszyscy sie napala jak glupki i potem daj buga daj , Nie pisz jak masz pisac takie glupoty.

Opublikowano

Wy nadal wymieniajcie zdania a ja :

2013-10-12 08:29:07
Otrzymałeś 1 x Kolumb Weteran .

2013-10-12 08:29:07
Otrzymałeś 34204 PD (punkty doświadczenia).

2013-10-15 17:14:30
Otrzymałeś 1 x Kolumb Odkrywca.

2013-10-15 17:14:30
Otrzymałeś 166874 PD (punkty doświadczenia).

2013-10-15 16:30:58
Otrzymałeś 1 x Kolumb Patriarcha.

2013-10-15 16:30:58
Otrzymałeś 631100 PD (punkty doświadczenia).

Wszystko na hp pozdrawiam serwer pl2 alians 10%

Opublikowano

Nie ma buga na kule! Ludzie nie łykajcie wszystkiego jak pelikany, jakis dzieciak wejdzie napisze ze jest bug i juz wielka afera bo nie chce sie podzielic! Po prostu szpanuje czyms czego NIE MA! Powtórzę jeszcze raz NIE ISTNIEJE TAKIE COŚ JAK ,,BUG NA KULE"!

A tych którzy dalej wmawiają że jest to poproszę o jedno... puknijcie się w głowę 2 razy zamiast pisac takie głupoty bo juz nikt wam nie uwierzy.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jest w pewnym sensie bug na kule, chodzi o bugowanie mojo, pierw na jokery, potem bugujemy na kulki, i np. z 1k mojo mozemy miec 50k kulek lacznie :)

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...