Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Gierki na której można rozładować emocje po całym dniu xD

Benio21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie czyli chodzi o jak największy rozpie**ol, dużo błysków na ekranie od których można dostać epilepsji, krew lejąca się hektolitrami itp. itd. chyba będziecie wiedzieć o co mi chodzi xD

Zapomniałem dodać żeby były one na PC

Opublikowano

GTA 5

WSIADASZ W SAMOCHÓD I ZAPIERDALASZ PO LUDZIACH, SPIERDALASZ PRZED PSAMI I "WCIAGASZ" HERE

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

postala 2 przeszedłem bo to najbardziej popierdolona gierka xD, gta 5 odpada bo mam PC, a czy w saints row the third dalej jest zrypane sterowanie samochodami?

Opublikowano

Postal 2

Ciśniesz przez mapę i napier*alasz do każdego. Flaki i wgl.

Manhunt 2

Brutalne egzekucje(np. oderwanie czaszki łomem) + taka nawet fabuła.

graphic.png

Opublikowano

Polecam Ci paintkiller 1 i 2

To jest dopiero rozpierdol z zombiakami jak leci na ciebie 300 zombiakow i je zabijasz a krwi masa :D Ta gra jest zajebista i czesto w nia gram :D

1386175744-U112610.png
Opublikowano

The binding of Isaac :D Gra ma zajebista fabułkę, nie nudzi sie po 5 minutach gry, niezle rozbudowana :D A juha sie leje oczywiscie :)

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Team Fortress2, bierzesz Grubego, jakas duza gra (15 osób na 15 np. ) i rzniesz ludzi karabinem ;) nie jakies brutalne, ale fajne i można się wyladowac :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Team Fortress2, bierzesz Grubego, jakas duza gra (15 osób na 15 np. ) i rzniesz ludzi karabinem ;) nie jakies brutalne, ale fajne i można się wyladowac :)

to jest sieciówka a jak gram w sieciówki i sie wkurzam to klawiatura lata :D więc team fortress odpada. Napaliłem się na shadow warrior

Opublikowano

@up

Heh. Mam tak samo.

@topic

Może Dead Rising albo Left 4 Dead? Zawsze fajnie biegać po mapie i napieprzać w falę zombie.

Jeszcze słyszałem coś o grze Manhunt, która jest okropnie brutalna. Koleś zabija ludzi różnymi sposobami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...