Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie kupić GC?

KoxiG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam ciekawej oferty kupna GC. W I:SS jest strasznie drogo a słyszałem że kupują np. na allegro. Nie mogę nic znaleźć i byłbym wdzięczny gdyby ktoś mi pomógł.

Opublikowano

Mam na myśli przelew GC z jednego konta na drugie poprzez klan. Nie znacie może kogoś kto handluje w ten sposób?

Opublikowano

Musiałbyś poszukać, chociaż sam przed chwilką szukałem, to oferty były sprzed miesiąca. Jedyna nie zamknięta oferta była o 1000gc na tablicy.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Znów sie zawiodłem na tym kidmodzie.... pisze ze takiego czegos nie było... jednak kolega sie myli ponieważ gra w tą gre od tygodnia i ma kidmoda na forum... na allegro bez problemu sie czasem da... Jednak polecam serdecznie ludzi na elitepvpers.com czy jakos tak.... za 1$ sprzedają na przykład 400 gc ale to trzeba dobrego znalesc... kiedys kupilem 10k gc za 20$, czyli bardzo się opłaca... Trzeba poszukać bo jeszcze duzo osób sprzedaje te gc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...