Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupić nieruchomości w GTA V

99KaNaK99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam do was pytanie. Czy warto kupić nieruchomości w GTA V ?

Sprawa jest taka... Kupuje np. Klub golfowy za 150MLN,a cotygodniowo daje mi on 200 tyś kasy... (tydzień to ok. 4/5 godzin gry)

PROSZĘ POMÓŻCIE !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Opłaca się. Tyle ci powiem. A żeby zarabiać z czegoś musisz robić misje menadżerskie. Z tego co wiem to klub golfowy takich nie ma ale kino już tak. I tak to jest dobre. Zarabiasz z tego 200k. I później kupujesz reszte nieruchomości i dostajesz coraz więcej. Chodź szczerze wątpię w to, że dostajesz tylko 200k jak kupisz za 150mln klub golfowy.

Opublikowano

Pewnie że warto. Zawsze dają dużo kasy. Za klub golfowy na pewno dostaniesz jakiś 1mln tygodniowo. Skoro ja gdy kupiłem kino za 20mln dostaję prawie 300.000$ ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...