Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Gra na 42 calach-wasza opinia

bikowalczyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

próbowałem, wziąłem 1xxx-xxxx i wyjebało telwizor

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Siemka, próbowaliście rozegrać partyjke w lola na dużym telewizorze? Jakią rozdzielczość wybieraliście?

Grywam na 32" 1920x1080 jest elegancko

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Zbyt dużo to nie fajnie żeby wszystko dobrze zobaczyć więcej czasu trzeba

moim zdaniem fatalny pomysł ale kiedyś próbowałem na 29 calach i słabo się gra

na razie 2 monitorki po 24 cale wystarczą

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Jeśli przesiądziesz się z małego monitora na taki telewizor, z początku może być ciężko.

Dla niektórych graczy jest to już normą i bardzo fajnie się gra, tylko musisz dobrze zagospodarować przestrzeń przy tv żeby ci było wygodnie i dobra odległość od ekranu

Opublikowano

Czasami jak podłączę się do 42 bardzo fajnie się gra niestety ma to wiele wad. Jeżeli nie grasz na takim tv dużo w lol'a będzie ci bardzo ciężko z ogarnięciem mapy i tego co się dzieje na ekranie. (na tv mam ten problem na monitorze nie) Twój czas reakcji zostanie prawdopodobnie również wydłużony. Lepiej mieć 2 monitory ;))

Opublikowano

Sam grywam na 32 calach i 22, oba to telewizorki, poprostu dwa inne kompy. Osobiście wolę na tym 22 grać, musisz ogarnąć wzrokiem mniejsze pole, a z full HD i tak gra wygląda świetnie. Na 42 nie polecam, bo będziesz musiał obracać głowę w jedną strone do minimapy i w drugą do sklepu. :D

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...