Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja][Problem]JEB*** WEST

renzrul78lk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już mnie kurwa zaczyna ten west irytować... Pierdyliard problemów z czatem , ze wszystkim = na Nordicu jest owych kurwa aż zero. Na Weście teraz kolejka zaczynająca się od 5 minut do ... 2h czekania.. Co się kurwa dzieje? Mam prawo żądać darmowego przeniesienia? West cały czas jest spierdolony ,a na Nordicu nie ma żadnych problemów.. Riot zatuszował problemy z m.in DC'tami i wieloma innymi rzeczami. Co sądzicie o tym gównie?

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Na pewno Ci nie zafundują za darmo przeniesienia,jeśli ciągle powtarzają się te kolejki to możesz spróbować zgłosić sprawę do riot'u,imo. myślę,że jest to na razie spowodowane przez patch,ponieważ znowu nie gra tak dużo więcej osób na wescie niż nordicu.

Opublikowano

Bo jak gra najwięcej teraz na Wescie to są problemy teraz jest weekend to musiałem stać 20 minut żeby zagrać na smerfie.

Daj spokój pewnie dadzą jakieś IP boosty czy coś za to wszystko.

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Wątpię, że coś dostaniecie ;) Na Nordicku też były swego czasu problemy i jakoś mało obchodziły te problemy ludzi z Westa więc nie rozumiem co problemy z Westa mają ludzie z Nordicka :D

Opublikowano

Bo nie dostaniecie. A jak dostaniecie, powiedzmy 5? 10? Za darmo przeniesienie prawdopodobnie już nigdy nie będzie, nie wiem czy chcą aby west stracił graczy, bo mają jakieś problemy techniczne. A na eune od dawna nie miałem jakiś większych problemów. W tym roku nie było takiego czegoś jak bardzo długa kolejka, czy cuś.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...