Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]I report you...

HrabiaMarkiz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde ale mnie to już wkurza tak gankuje linię na mida bo debil sobie nie radzil zgarnąłem killa i odrazu "Ks i report you" i tak co mecz jakis taki zjeb. To nie jest płacz temat.. Co o tym sądzicie ?

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Zwykła gra zamiast się cieszyć że dostaje asystę i pozbywa się na chwilę przeciwnika z lane i ma wolną farmę to wyzywa nic nadzwyczajnego

39052_zps71e43729.png

Opublikowano

W sumie to powinieneś mu fraga zostawić,ale jeśli już wziąłeś to nie przejmuj się nim i następnym razem gankując go zostaw mu fraga,niech się cieszy.A co do samego reporta to i tak nic Ci nie zrobią jak Cie zraportuję jedna osoba,też go zraportuj za flame,jeśli Cie będzie dalej wyzywał to po prostu go nie gankuj .

Opublikowano

Po prostu wymutuj albo nie patrz na czat ja zwyczajnie takie osoby mutuje i czytam czat jeżeli coś się dzieje albo dla ss.

Ale jak grasz w brązie V to się nie dziw tam jest ciągle tak

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

MUTE!!

Mnie najbardziej denerwuję ''Report ***** for ****!!!!'' Gdyby jeszcze ktoś to robił i co mecz to samo się powtarza. Pizda może trafić przy czymś takim.

Opublikowano

Ja poprostu takiej osobie pisze, że pomyliła gry, bo to jest LoL i tu generalnie ks nie istnieje. I odkąd byłem brązem ZAWSZE miałem takie podejście i NIGDY nie flejmiłem na NIKOGO za NIC. ^^ Nigdy nie rozumiałem opcji report.

Oczywiście, reporty są ok. Ale to raczej osoby spamiące, że Cię zreportują, powinny dostać tego reporta za flame i negative attitude, nikt więcej.

Nie rozumiem nawet opcji reportu za afk / leave, jeśli ktoś nie napisze z góry "omg noob me mid or i afk", bo sam miałem takie akcje, że kolega na skype nagle dostał crasha i nie mógł 20 minut wejść do gry. Przypadki losowe się zdarzają.

Nie rozumiem też reportów za "feed", jeśli nie jest specjalny. Dlaczego? Statystycznie w każdym meczu mamy dwa teamy, na każdym (przykładowo) midzie są dwie osoby, dwie strony. Jedna z nich MUSI ten mid przegrać. Bardziej feedując, mniej, ale MUSI. Nawet przy 0/0/0 generalnie traci się w końcu te turrety itp... To że gramy czasem gorzej niż nasz przeciwnik, nie oznacza, że zasługujemy na reporta, prawda?

W meczu którym grałem dla trolla dzisiaj lee sinem kolega sfeedował fiddlem cho 0/5. Zdarza się, poprostu cho grał dobrze, silence w dobrym momencie, podbijał, a jednak fiddle to papier. Nawet moje ganki dużo nie dawały, bo cho był na tyle mocny już, że umiał uciec praktycznie zawsze, a nie chciałem ryzykować dive na coś z silencem + knockiem. Oczywiście team flejmił jego za feedowanie cho, mnie za to, że siedzę głównie na topie (przy czym bot wygrywał 4/0, aż nagle zaczął z nikąd dostawać po dupie i płakał że od początku im nie gankuje, kiedy skupiłem się na przegrywających mid i top liniach). Potem jeszcze sflejmił mnie za 50% lifesteal build, że nie jestem stankowany - cóż, jeśli miałem coś pod 200 armora i 150 mresa plus 3.2k hp i 50% lifesteala z około 300 ad, to serio nie rozumiem ich logiki. To naprawde dobrze działa na teamy bez cc (pomijając tego cho, ale on raczej nie był wielkim problemem). Co z tego meczu wyszło? Kolega skończył z 11/6 i legendary, ja z 9/9/14, cały czas robiąc teamfighty, a bot, całkowicie złożony z warzyw został wycarrowany.

Wniosek z tego taki, że większość pomówien o powód do reportu jest z dupy wyjęta i do dupy się nadaje, a najgorsze że jak im nawet napiszesz, że dla Ciebie to jest całkowicie bezpodstawne, to jeszcze bardziej flejmią. Najgorsze, że coraz częściej te flejmy to nie bronze, tylko gold / platinum. Czyżby boostowane dzieciaki? Nie chce mi się wierzyć, że osoba spędzająca 2/3 gry na flejmie gra lepiej niż ja, a nawet jeśli to komunikacja jest kluczem do wygranej w tej grze, a jednak są wyżej niż ja. For fuck sake.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

na upartego możesz się z nim powyzywać albo olać i nie gankować mu bo jak ma się spinać za to że masz faga to nie warto. tak odbiegając od tematu to raz miałem taki przypadek że koleś aż flashną żeby sksuć bo ja jestem junglerem i nie mogę mieć anie jednego fraga . a co do tego że ci piszą report itp to ignore i ciśnij typa w necie każdy myśli że jest bossem i co to nie on . dzisiaj się dowiedziałem że jak mam 1/4 a koleś ma 5/7 to ja feeduje a nie on :D:D najlepsza rada to ignorować bo tylko dzieci piszą report za nic

Opublikowano

Chyba nie w temacie jesteś, Riot nie banuje za nic innego niż flame, więc ksij/trolluj//griefuj do woli, nic ci nie grozi.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...