Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]SERWER CSRV + DOMENA HOME

Niceriot-Games

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam do was pytanie wykupiłem domenę na home.** i chciałbym połączyć ja z serwerem na csrv przez tak zwaną subdomene .

Może ktoś opisać mi krok po kroku jak dołączyć takie coś ??? :D

POMOCNE ODP NAGRADZAM LIKE ITP !!! :D

mca.png

Opublikowano

Proces nie jest jakimś nie wiadomo trudnym. Wystarczy połączyć DNS domeny z IP serwera

Tu masz przykład

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

O ile wiem musisz skonfigurować w panelu admna strefę/sferę (nie pamiętam) DNS.

Ja tak zrobiłem,i teraz się można logować przez domenę ;p

Opublikowano

Admin sieci iBukkit.pl czyli powinieneś wiedzieć takie rzeczy ... Musisz przekierować adresy DNS na twoją domenę i tyle napisz do kubix'a aby on ci z tym pomógł bo to jest jego obowiązek aby ci pomóc przy okazji nie wiem czy da się podpiąć subdomenę pod domenę.

Opublikowano

Admin sieci iBukkit.pl czyli powinieneś wiedzieć takie rzeczy ... Musisz przekierować adresy DNS na twoją domenę i tyle napisz do kubix'a aby on ci z tym pomógł bo to jest jego obowiązek aby ci pomóc przy okazji nie wiem czy da się podpiąć subdomenę pod domenę.

Przepraszam bardzo ale wcześniej się tym nie zajmowałem ! Więc proszę mnie nie oceniać !

Przekieruj rekord A domeny na IP serwera.

To udało mi się samemu dowiedzieć ale chodzi mi konkretnie o ustawienia w zakładce rekordy domen itp ! Bo ponieważ po moich ustawieniach to nie działa !

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...