Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Wymiana klawiatury w laptopie.

QuarK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
xxx

Nie skopiowałem poradnika, nawet nie wiedziałem ,że taki istnieje, ale Ty jako moderator (ów działu) powinieneś wiedzieć więcej ode mnie na ten temat.

Myślę ,że można usunąć.

Opublikowano

Witam,

Mam pewne zastrzeżenia co do tego "Twojego" poradnika.

Otóż autorem tego opisu wymiany klawiatury, czynności i potrzebnych narzędzi jest Grzegorz Łukasik, specjalista do spraw HardWare PC Format !

Sam poradnik jest czystym plagiatem czyjejś pracy, przepisując go z gazety PC Format 11/2013 mogłeś choć napisać, że nie jesteś jego autorem a nie przywłaszczyć sobie czyjąś pracę.

Z tego miejsca masz usunąć treść poradnika albo dopisać prawdziwego autora i źródło, w przeciwnym wypadku zgłaszam TuT jako plagiat, co za tym idzie blokada konta.

W ramach dowodów przesyłam skany stron 34-35 na których znajduje się ów Tutorial.

Strona 34.

szxd.jpg

Strona 35.

zic7.jpg

Dziękuję za uwagę.

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Witam,

Mam pewne zastrzeżenia co do tego "Twojego" poradnika.

Otóż autorem tego opisu wymiany klawiatury, czynności i potrzebnych narzędzi jest Grzegorz Łukasik, specjalista do spraw HardWare PC Format !

Sam poradnik jest czystym plagiatem czyjejś pracy, przepisując go z gazety PC Format 11/2013 mogłeś choć napisać, że nie jesteś jego autorem a nie przywłaszczyć sobie czyjąś pracę.

Z tego miejsca masz usunąć treść poradnika albo dopisać prawdziwego autora i źródło, w przeciwnym wypadku zgłaszam TuT jako plagiat, co za tym idzie blokada konta.

W ramach dowodów przesyłam skany stron 34-35 na których znajduje się ów Tutorial.

Strona 34.

szxd.jpg

Strona 35.

zic7.jpg

Dziękuję za uwagę.

Dziękuję za wypowiedzieć, lecz nie zgodzę się z nią. Wiem, widziałem ,ów wydanie gazety, ale nie skopiowałem go. Jak myślisz jak miałem napisać coś innego o tej samej tematyce, skoro oboje w raz z panem Grzegorzem, chcieliśmy to uściślić? Nie dałoby się, skoro oba poradniki opisują ściśle jak to zrobić to raczej będą podobne.Klamerki, zatrzaski przecież są w podobnych miejscach etc. Rzeczy do wykonania są różne, bo widzę tu można jeszcze użyć rzeczy, o których nie napisałem Więc, nie skopiowałem go ;)

Ewentualnie mogę prosić o usunięcie ,ów poradnika, lecz nie jest on i tak plagiatem.

Opublikowano

Wybierając losowe punkty z gazety i czytając te same z poradnika nie mam tutaj raczej żadnych wątpliwości co do tego kto jest autorem tego poradnika. Dodając nawet parę słów od siebie kompletnie nie przeredagowałeś punktów, które są umieszczone w gazecie i twoje parę słów praktycznie nic nie wnosi.

Dobra taki sam temat więc napisać można było podobnie ale serio wręcz identycznie? Dwoje ludzi piszących o tym samym nigdy w życiu nie napisze całego poradnika słowo w słowo. Każdy ma swój styl trochę inaczej myśli. itd.....

Lepiej dopisz autora poradnika. Albo zrób XXX w poście.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...