Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ile RAM ?

Manio356

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym się dowiedzieć czy 8GB RAM wystarczy na serwer 150 slotów. Chodzi mi o hosting lvlup.pro

Pisałem do hostingu i napisali mi że powinno wystarczyć ale chciałbym się Was zapytać co sądzicie.

Za pomoc daje like.

Pozdro,

Opublikowano

@up

Nie kupiłem i nie kupuję VPS.

Jest to oferta slotowa czy coś w tym stylu.

8GB RAM jest za 100zł (tą ofertę widać dopiero jak się zarejestrujesz, wejdziesz w panel klienta i nowy serwer).

A ile pluginów najlepiej na te 8GB i 150 slotów ? Chodzi o to że nie ma być lagów. Tryb serwera HardCore.

Opublikowano

@up

Nie kupiłem i nie kupuję VPS.

Jest to oferta slotowa czy coś w tym stylu.

8GB RAM jest za 100zł (tą ofertę widać dopiero jak się zarejestrujesz, wejdziesz w panel klienta i nowy serwer).

A ile pluginów najlepiej na te 8GB i 150 slotów ? Chodzi o to że nie ma być lagów. Tryb serwera HardCore.

Ile pluginów to ja nie wiem, ale jak twierdzisz że to nie vps to co to może być ? Jedynie vps, polecam poczytać na wikipedii co to znaczy bo widzę że nie wiesz.

417711489342956987022.png

Opublikowano

@up 2

Raczej będzie dobrze skonfigurowany. Ale może masz jeszcze jakieś rady żeby dobrze go skonfigurować np. spigot itp. ?

@up 1

Chodzi mi o to że nie kupuję VPS na np. ovh.pl tylko z hostingu a chyba na hostingach najczęściej są dedyki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...