Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Vi jungla

sdr123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kupiłem Vi i chciałbym nauczyć się gry w jungli (nigdy tam nie grałem). Na początku kupić cloth armor czy ten junglerski mieczyk ? I jaki pierwszy skill? W czy E? Za pomoc dzięki.

e; mam 11lvl, nie mam run itp. czy dam radę bez tego?

Opublikowano

Startujesz z maczetą (czyli, jak to nazwałeś - "junglerski mieczyk"). W jungli pierwszy punkcik lepiej dodać w 'W' moim zdaniem, a przynajmniej mi się gra tak lepiej.

Sądzę, że dasz radę junglować bez run, jednak junglę będziesz miał nieco wolniejszą i będziesz potrzebować mocniejszego pull'a.

Opublikowano

Jako Vi masz dobre ganki, trzymasz Q w krzakach i wbijasz się w oponenta. Na początek do jungli radzę wziąć brutalne uderzenia (chyba tak).

Budujesz z zalecanych ew. szukasz builda w necie. Początkowo 5 potek HP i maczeta łowcy. Niszczysz blue (mniejszy CD ze skilli, regen. many) i czyścisz pierwszą junglę smiteless. Idziesz na reda, tam odpalasz Smite, czyścisz junglę i 1 powrót do bazy.

Po powrocie wracasz do jungli, gankujesz i okazyjnie czyścisz miniony. Brzmi prosto, ale niedługo przekonasz się o tym, że realia gry są nieco inne ;)

c1107534da61bc47bb1675e52ddf542e.jpg

Opublikowano

Ciężko ci będzie bez runek ale jak już zaczynasz to Hunter's Machete i 5x potion z maczety robisz potem Spirit of the Ancient Golem lub zaczynasz z Cloth Armorem i 5x potion

39052_zps71e43729.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...